- 26 Kasım 2012
- 179.049
- 241.036
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan 2008 de Fatih Terim, stoperde gökhan zan, servet çetin, emre aşık ile finali kaçırdı. Herif Liverpool Juventus Leicester'de oynayan stoperlerle 6 pas içinde gömülüp bizi dünyaya rezil etti.
kale,defanslari bir kenara,Ulan 2008 de Fatih Terim, stoperde gökhan zan, servet çetin, emre aşık ile finali kaçırdı. Herif Liverpool Juventus Leicester'de oynayan stoperlerle 6 pas içinde gömülüp bizi dünyaya rezil etti.
En iyi oyunumuzu...
Ah Şenolum o vakit kafan neredeydi.. keşke bir kulak assaydın.
Ekli dosyayı görüntüle 125846
okay'a fazla yüklenilmiş geldi bana garip.Okay savunmaya baya yardimci oldu. Bir pozisyonda Zeki'nin kademesini kapatti ileride yakalaninca falan.
okay'a fazla yüklenilmiş geldi bana garip.
Katiliyorum, özellikle Ozan baya kötüydü bence hic ayak uyduramadi tempoya. Orkun baslasa keske gelecek mac.yanındaki AYIYI aklamak için okaya sarmıştır ifblilar
yanındaki AYIYI aklamak için okaya sarmıştır ifblilar
Tombik demek tribünleri bile karistirdi heAyioglu ayi. Oyundan cikarken yanimdaki alamanci aptallar bunu alkislamadim diye bana dayilanmisti. Neymis bizim cocuklara destek cikmamiz lazimmis.
Sahada mücadele dahi etmeyip mal mal gezen adamlari niye alkislayayim.
İFB LOBİLERİ YÜZÜNDEN İRFAN MALTAY OZAN 3LÜSÜNÜ GÖRÜRSEK ŞENOLN TAAQyanındaki AYIYI aklamak için okaya sarmıştır ifblilar