Euro 2020 A Grubu M:2 | Türkiye 0-2 Galler | MS | 16 Haziran | TRT 1

Galler fizik odaklı yav, teknik oyuncularla üstünlük kurabiliriz.

Gayet itici ve kötü bir anlatıma sahip spikerleriyle yandaş Trtsi, halkı 200 küsür euroya çalışırken 3 küsür milyon alan tdsi, 10 milyon euro aldığı iddia edilen primci topçusu, dibine katar siyasete batmış bir futbol camiası var. Şike yapan küme düşmez, Galatasaray başarılı ise yabancı sınırı gündeme gelir, başarısız ise unutulur. İçimden sadece milli duygularımdan dolayı Türk milli takımını desteklemek geliyor, lakin 2002'dekinin çeyreği kadar değil bu destek hissi. Turnuva öncesi yine daha fazla destek hissi vardı lakin TRT spikerlerinin İtalya maçındaki hamaset dolu anlatımları, para karşılığı top oynayan topçuyla Mehmetçiği bir tutmaları vs. soğuttu takımdan. Bir de zorlama bizim çocuklar mottosu var ki gayet itici bir tabir. Türk milli takımıdır bu takımın adı. Ayrıca en ufak futbol başarısını kendi başarısı gibi lanse edecek siyasiler mevcut ülkede, üstelik ülkede futbolu katletmelerine rağmen. Ne diyelim iyi oynayan kazansın.

Levo abv versin ya demeyim demeyim dedim dedirttin

1g 1b'ye seneye de 30 trilyon kazanacan oynattigin oyuna bak

Dümdüz takımlardan nefret ediyorum. Zeki, Umut, Ozan, Okay, Kenan' dümdüz oyuncular. Yedeginde daha nitelikli oyuncular dururken bunların tercih edilmesini anlamıyorum

Milli takım götümüzden bal akmazsa iki tane yiyecek gibi görünmekte

Geri
Üst Alt