Euro 2020 A Grubu M:2 | Türkiye 0-2 Galler | MS | 16 Haziran | TRT 1

Ömer Üründül istiyorum bu salaklarla olmaz

Sergen uzattimi sözlesmesini? Belki senorun istifasini mi bekliyordur? Az calisip iyi maas alma sansi olur milli takimda.

Görüntü arada gidip geliyor. Yayından mı kaynaklı, benim 55 ekran tüplü tv den mi?

Umut merasmidir nedir, ne isi var bu seviye futbolda? Şaka gibi. Hepsinin dini imanı para olmuş instagram cocuklarinin.

Kenan denen mal yerine halil oynasa pozisyona gireriz.
Taktiğe bak anasını satayım duran toptan ne yaparsak

Okay-Ozan ikilisinin merkezde oynadığı bir takım oyunu ele alamaz adamlarda top tekniği ve pas yeteneği yok çünkü. Umut Meraş yerine Mert Müldür girmeli bu arada fizik olarak eziliyor hava toplarında.

Çıkardığı kadro bir halta yaramaz

Aday kadro facia. Yedeklere bakarsanız ne kadar mantıksız olduğunu anlarsınız. Aynı pozisyonda kaç tane yedek var mesela.

Ehliyet ve liyakate önem verilse böyle mi olurdu? Her alanda potansiyelimizin çok çok altında kalmaktan utanıyorum artık

Es kaza rakip salaklığına atarsak atarız. Siyaseti, futbolu, her şeyi suça, pisliğe ve adamcılığa kalmış.

3 milyon euro alıyor, 3 maçta doğru kadro, sistem ve taktik belirleyemiyor. Rakipten bağımsız olarak şamar oğlanına dönüyorsak başı kesilmiş tavuk gibi oynatan ŞG sorumludur.

Yetenekliyiz, kalitemiz var ama OYNATAMIYOR. Maçı 5-0 kazansak bile bu ŞG başarısı olamaz.

Çocukları nasıl korkuttuysa özgüvenimiz yok gibi geliyor. Parçalayın şunları, hadi çocuklar!

Ben açtım radyodan dinliyorum donma kasma ses senkronizasyon bozukluğu yok tavsiye ederim size de

Geri
Üst Alt