Euro 2020 A Grubu M:2 | Türkiye 0-2 Galler | MS | 16 Haziran | TRT 1

3 macta 0 gol ve 0 puanla elenen cok takim varmidir? Senol basarir bence.

Şenol kadar kötü bir teknik direktör yoktur. Şu ana kadar ligde şampiyon olduğu zamanlar bizim kötü olduğumuzdandır, yoksa hem şenolu hem td yaptığı takımları maymuna çevirirdik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Memleketin her yerinden torpil, liyakatsizlik, rüşvet, yolsuzluk akarken bunlardan da bişey beklemiyordum yanıltmadılar. Memleket ne ki takımı ne olsun. Şurada 2 sene kaldi umarim giderler de tepeden tırnağa güzel bi temizlik olur TRT’sinden futboluna.

Takım fena değil, hoca inanılmaz kötü. Bir takım bu kadar nasıl kötü oynatılır dersi verdi.

italyaya karsi acik oynayip fark mi yeseydik diyenler bu macin skoruna bakti mi acaba?

italya 3-0 türkiye
galler 2-0 türkiye

bildigin senol'un eline verdiler. rakip fark etmeksizin ezik ve reziliz.

İlklerin takimi olmak boyle birsey iste.Daha turnuvanin 6. Gunu ve elendik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siz Şenolu Ft ile mi karistirdiniz son dakika golu ile.mucize yaratip son maci kazanip tur atlasin gorun iste mletin Senolunu

10 numarası Hakan olan takımların başarılı olması mümkün değil. Beğenmedim beğenmiyorum ne oynadığını da hiçbir zaman anlamadım.
Ne alaka yahu takim les gibi hakan ayarinda oyuncunmu var topu ileri tasiyamiyorsun iyi oyuncu iyi takimda oynar milanda adam dokturuyor he bize gelse ayni boyle oynar taktik teknik sistem olmayan futbol bir tek turklere ozel

Geri
Üst Alt