Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
0 puan 0 gol haydi bizim cocuklarİsviçre maçına çıkmayalım keza çıkarsak yine madara olacağız hiç gerek yok
kesinlikle. sergen milli göreve çağrılmalıSergeni milli takima davet edelim
turnuva oncesinde mevcut galler milli takimina yonelik yorum getirmistim.
galler en verimli futbolunu ve donemini euro 2016 yari final oynadigi donemdeki peak futbolla yapti.
o gunden bugune cok sey degisti, ozellikle takimin omuriligi olan isimler asiri gerideler formsal ve efetktiflik olarak...
mevcut galler'in ofansif olusumlarda turnuvaya gelirken ki iki opsiyonu bulunuyordu;
kontra ve yan toplar ile havadan gelistirecekleri ortalarla bulabilecekleir tehlikeler.
keza , orta sahalarida guclu degil mevcut duzende.
galler tarafi maca full kontra anlayisla yani bekle gor(reaksiyon) ve akabinde geriden uzun top ve veya kapilan toplari direk one dogru uzun oynamayla yapilacak aksiyon tepkilerine karsi,
bizim buna yanit olarak soguk kanli ve dogru futbol bakisiyla ve anlayisiyla oynamaliyiz.
hocalarin aciklamalarina bakiyorum;
galler hocasi, bu mac bir son degil. biz mac mac bakiyoruz. diyor.
bizim taraf ise; bu mac final maci. diyor.
gereksiz stress, asiri konsantrasyonla olusacak ters psikoloji vb seyler bize iyi gelmiyor.
dogru taktik dogru onbir birlikteligi ve dogru oyuncu degisiklikleri ile maci gecmemiz gerekir.
son italya macinda, hocanin taktigi,onbiri,degisikligi ; net fiyasko olarak sonuclandi.
galler macinda 30 binden fazla seyircimiz olacak. galler'in se son aciklanana gore(dis basin) 500 seyircisi olacak.
bu seyirci avantajini da iyi kullanmali, tutkulu ,coskulu ama futbolun dogrularini unutmadan oynayip galibiyete uzanmaliyiz.
kalite olarak agir basiyoruz. hoca nin maca dair secimleri bu macin kritik donemeci olur.
dogru taktik dogru 11 dogru oyuncu degisiklikleri.
O Ft farki.Ft varsa umutda vardir.Bu sene bile bilmem kac puan geriden geldkk az becerikli olsak sampiyon olacaktik.Adam yenikirsek cikar alkislariz dedi dengeleri alt ust etti.Finalleri Hocamiz ladar iyi oynayan baska bir Td tanimiyorum.Euro 2016 ya katılmamızda mucizelere bağlıydı renktaş.