Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Burak’ın göt kılı > diagne
Burak ile diagne’yi kıyaslamak bile hata.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak’ın göt kılı > diagne
Burak ile diagne’yi kıyaslamak bile hata.
Ben beğendim.. birtek Doğukan sırıtıyor..
Neye göre? İki top yapmak ile zorlanan Moldova takımına futbol dersi verdiğimiz için mi?şenor trnin 2 numaralı hocası diebilir miyiz gönül rahatlığıyla
evetNeye göre? İki top yapmak ile zorlanan Moldova takımına futbol dersi verdiğimiz için mi?
Kargalar, Dorukhani busquets falan sandilar galiba. Vasat performans gosteriyor suan, rakip te moldova
Yani. İzlanda’da , bizde 6G 2Y yapacagiz (en zor deplanimiz bana gore arnavutluktu). Fransaya karsi, izlanda mucize yapmazsa iki takimda 0 cekecek.Rakip zayif amenna, ama yavas yavas turk insanini milli takımı benimsetmeye baslayan bir oyun var onumuzde. Kilit mac Izlanda olacak, belli.
He olabilir... Türkiye futbolun değeri ve seviyesi bukadar olabilir tabiki.
ya offf illa 17-18 champions league g grubu fotosunu mu atim buraya ftden sonra en iyisi şenol işte tek tek bunun sebeplerini mi açıkliyim gerçektenHe olabilir... Türkiye futbolun değeri ve seviyesi bukadar olabilir tabiki.
Kus olabilir
Neye göre? İki top yapmak ile zorlanan Moldova takımına futbol dersi verdiğimiz için mi?