Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:2 | Türkiye 4-0 Moldova | MS | 25 Mart | TRT 1

Burak’ın göt kılı > diagne
Burak ile diagne’yi kıyaslamak bile hata.

giphy.gif

Deniz Türüç yerine girecek oyuncu yok mu hiç kenarda

Ulan bu kaleci yerine Neuer olsa 3-0 olmustu. Manyak manyak kurtariyor herif!

Şimdi baktım listeye Yusuf ya da Efecan girerse Deniz yerine çok daha etkili oluruz

kaleci 61 gol yemiş bu sezon toplam

100 tane de kurtardı herhalde

tffspor ateş edior valla

halkan ç.oğlu
b.yılmaz
biraz da c.tosun fark yaratıor.
özellikle çalhan ve byılmaz uberb. by17den sonra bu seviyede forvet biraz zor çıkar trden. bizdeyken kendini çok geliştirdi, herif oklava yutöuş gibi geldi bize, şl oynaya oynaya pişti. şimdi sırtı dönük oynuyor, inanılır gibi değil ama kazma oğlu kazma, yeteneksiz oğlu yeteneksiz bir adamın çalışarak nasıl bu seviyeye çıktığı diğerlerine örnek olmalıdır. burak yılmaz yeteneksizin allahıdır, önde gidenidir ama çalışkan adi herif

Rakip zayif amenna, ama yavas yavas turk insanini milli takımı benimsetmeye baslayan bir oyun var onumuzde. Kilit mac Izlanda olacak, belli.
Yani. İzlanda’da , bizde 6G 2Y yapacagiz (en zor deplanimiz bana gore arnavutluktu). Fransaya karsi, izlanda mucize yapmazsa iki takimda 0 cekecek.
İzlanda maclarindan ya. 4 puan , ya da Daha iyi averajla 3 puan yetiyor

Burak önceden forvet değildi.Kanat oynarken şutları iyi diye forvete geçti.Kanat forvet gibi oynuyo.Diagne ise pivot bi forvet.Diagne bizim için zararlı bi transfer değil.Arabistan Ligi'ne 10-15 milyon euro arası satarız.Diagne'yi alıyosak Alan'ı da alacaktık veya Mitroglou'nu alıyosak Pato'yu da alacaktık.Alan ve Pato'yu alacaktık sorunlar çıktı.Son gün evraklar yetişmez diye Diagne'yi aldık.Burak'ı ben istiyodum ama taraftarımızın çoğu istemiyodu..

Neye göre? İki top yapmak ile zorlanan Moldova takımına futbol dersi verdiğimiz için mi?

dürüst olmak gerekirse tff spor tarihine baktığımızda yarı profesyonel takımlara bile futbol dersi verememiş çapsız ve futbol geleneği olmayan bi kurum.

daha önce hiç bi takıma karşı iyi oynayamadıki, şimdi neye göre moldova zayıf diyorsunuz. şu tffsporu herkes tokatladı, tokatlamayanları, yenebildiklerimizi de şansa bala kaza bela, güçlükle berbat oynayarak yendik. tffspor sahada güzel oynuyor rakip önemli değil, zaten ingiltere almanya fransa gibi önüne geleni hem skor hem de futbol olarak ezsen ve sonra bu maç çok iyi oynuyoruz desen haklısın, moldova zayıf dersin. tffspor için, yarı profesyonel takıma bile madara olan bu oluşum için bu oyun 5-6 seviye yukarda bi oyun. izlandamıydı o, garson bi çay getir diye dalga geçtikleri aslen futbolcu olmayanların yendiği tffspor.

ağlak mağlak, hocalığı iyi adamın

Geri
Üst Alt