Mert
Zeki Kaan Merih Hasan
Dorukhan Mahmut Irfan
Cengiz Burak Hakan

Senol Hoca'nin kadrosu böyle olur. Irfan'in yerine bir ihtimal Emre oynayabilir.​

ca3d3-15532189759901-500.jpg

Bir taraftan Griezman, bir taraftan Mbappe, bir taraftan Kante, bir taraftan Pogba....

okayın sakatlanması çok kötü oldu

belözoğlu sakat değilse patlayana kadar oynamalı

N'Golo Kante, sakatlığı sebebiyle Türkiye maçı kadrosundan çıkarıldı. Mbappe'nin sakatlığı ise devam ediyor.

okayın sakatlanması çok kötü oldu

belözoğlu sakat değilse patlayana kadar oynamalı

Belözoğlu iyi hoşta fiziki mücadeleye cevap veremezsek herkesin dediği gibi fark yememiz olası. Okay'ın yokluğu yakacak biraz dediğin gibi. Dombili Ozan'ı enerji üretmesi için orta alana atabiliriz.

Fransanın oran 1.40'dan 1.35'e düşmüş

Deschamps solda Matuidi önde Giroud yerine Mbappe-Griezmann ikilisini öne atip sagda Thauvin solda Coman ile cikarsa yandik bence. Rezil olmadan alinacak bir yenilgi yeterli olur. 4-5 falan yemeyelim.

Deschamps solda Matuidi önde Giroud yerine Mbappe-Griezmann ikilisini öne atip sagda Thauvin solda Coman ile cikarsa yandik bence. Rezil olmadan alinacak bir yenilgi yeterli olur. 4-5 falan yemeyelim.

katılmıyorum. Fransa kapalı savunmaya karşı etkisiz kalıyor. Dünya Kupası'nda Avustralya maçı örnek. Açık alanda Mbappe, Griezmann ikilisini durdurmak mümkün değil.

Merih-Çağlar-Kaan üçlüsü ile çıkıp şaşırtmak lazım. 5-4-1 iyi tercih olur bu maçta. Hakan oynamasın.

katılmıyorum. Fransa kapalı savunmaya karşı etkisiz kalıyor. Dünya Kupası'nda Avustralya maçı örnek. Açık alanda Mbappe, Griezmann ikilisini durdurmak mümkün değil.

Merih-Çağlar-Kaan üçlüsü ile çıkıp şaşırtmak lazım. 5-4-1 iyi tercih olur bu maçta. Hakan oynamasın.
Kadro asagi yukari belli ama Cengiz Ünder kalitesinde bir sol kanat oyuncumuz yok. Hakan orada oynasa bile kendisi ofansif orta saha oyuncusudur veya 4-3-3 formasyonunda sol ic oynayabilir daha cok. Bu mactan alinacak skordan cok Izlanda deplasmaninda oynayacagimiz oyun, cikacak kadro ve alinacak sonuca odaklandim ben. Senol hocayi o macta degerlendirecegim. Simdiye kadar ciktigi maclara Lucescu ile ciksaydik Arnavutlarla berabere kalip Moldovayi anca yenmistik.

Geri
Üst Alt