- 2 Nisan 2012
- 40.141
- 19.842
- 2.548
Maç saatinde naçiz vicûdumda dolaşacak rakının etkisinden dolayı hezimetlik skora çok üzülmeyeceğim, 1-6 biter diye düşünmekteyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak ApoAbdülkadir'in oynamaması saçmalık olur, ilerde çalım yönü kuvvetli oyunculara ihtiyacımız var bu maçta.
Burak Apo
Hakan/Yusuf
Okay Dorukhan Mahmut
Hak Kaan Merih Zeki
Mert
4312 yapmamiz lazim
okayin olmamasi kotuOkay yok galiba, Cengiz'i de kesin oynatır.
@Uğur İz
@Aydın Aslan
Ekli dosyayı görüntüle 48098
aramaya inandim ve o macin kadrosunu buldum
malli almanyada
erzurumda oynayan thy sonradan oyuna girmis tuhaf mac
gidip gordun mu bilmiyorum ama dunyanin en tuhaf yerlerinden biriBu Güngören Stadı'da ilginç yav futbol tarihimizde önemli yer edinmiş
Alex'in ilk maçıda bu staddaydı yanlış hatırlamıyorsam![]()
Dorukhan yetişmezse Ozan Tufan veya Kaan Ayhan orta sahaya geçer. Stoperde Çağlar oynar gibi. Şenol Hoca Abdülkadir'i pek tutmuyor maalesef. Oynatacağını sanmıyorum...Mert
Zeki Kaan Merih Hasan
Dorukhan Mahmut Irfan
Cengiz Burak Hakan
Senol Hoca'nin kadrosu böyle olur. Irfan'in yerine bir ihtimal Emre oynayabilir.
gidip gordun mu bilmiyorum ama dunyanin en tuhaf yerlerinden biri
stadin altinda dukkanlar var ama bildigimiz dukkan degil
toptanci fln su yogurt firmalari shhsdhshdsh
gecen sene kola cekirdek yapiyorduk hep karsi parkinda
Siyasi sloganlardan çekiniyorlar.Ayrıca Emre vs o sahaya adım attığı an alacağı tepkiler maçın önüne geçecektir.Bu maç konyada değil arenada saraçoğlunda oynanmalıydı
Beni okul götürmüştü yürüyüş yapacaktık seromoni vardı
Çalışmadan evvel yürüyüş yapmıştım sahada.Kaleleri özellikle çok büyük gelmişti
Sonra kendi kendime dedim uleyn bu Hooijdonk kare dileği mevzusunda haklı idi sanırım.Bir de bu Alex'in geldiği maçta bu sahanın kenarında evler vardı,haberlere çıkmıştı millete parayla çatılardan izletmişler![]()
ewt güçlü bir takımla oynamayalı çok olmuştu ekibimizi test etmek ve futbol şölenine tanıklık etmek için iyi 1 fırsat