Dorukhanın abartıldığını bir tek ben mi düşünüyorum?

Dopingli gibi sağa sola koşturması dışında bir meziyeti göze çarpmıyor. Keza Elif elmas da aynı şekilde.
Sen kimi oynatırdın Puki Reis ?

Yazdık ya oğlum, Duran top silahı olarak Hakan Ç. ve Pogba'ya pres ve markaj için Ozan T.

Mahmutla irfanla top çeviririm demiş keko antrenör bakalım göreceğiz tutacak mı planı?

Ortasaha iyi görünmüyor da elde başka adam da pek yok.

Emre ve Okay olsa oynarlardı zaten.

Abdulun ayağını eline verirler bence.

Fransa fiziksel anlamda hiç şans vermezler ve yavaşta değil adamlar bunun yanında. Fransa gibi takıma bol tek pass, çok koşarak ve mücadele gücü yüksek oyuncular olmalı.

bu şenor mal bizim donk–fernando orta sahasına necipi oynatmıştı. Çıkardığı orta sahaya bak

Istediginiz kadroyu yazin, zaten fark etmeyecek, yenilicez.

O yuzden bu mactaki amaç zevk almak. Zevk alicaz, yapacak bisey yok, tecavuz kacinilmaz.

Giroud yu tutmayalim serbest takilsin. Tek hedefi yer açmak. Turmayin lan giruyu

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

0-3 tahminim.

Puan çıkarırsak büyük başarı ve sürpriz olur.

Adamların oyuncular bizden iyi olmasını bir kenera koysak bile oturmuş birbiriyle alışmış kadrosu var.

Bide bizim takıma bakıyorsun. Bu onbir İlk defa bir arada bir maça çıkıyor galiba.

Fransanin oran 1.45e cikmis.

Patlamaya çok musait

Kaybetmeyecegiz

Istedigimiz sonucu aliriz insallah

her ne kadar karakter olarak nefret ettigim bi oyuncu ilk 11 de olsa da o sahis’i görmezden gelmemizi sagliyor milli forma

Giroud arkadakilere çok boş alan hazırlıyor, muadili yok kadrolarında.

Matuidi yerine Dombele olabilirdi ama sanırım Matuidi solda oynayacak Cengiz'i pasifize etmek için.
Fransa'nin kadrosuna ne zaman baksam %80 Matuidi hep solda son zamanlarda. Moldova macinda bile Matuidi'yi sol kanatta oynatmis hoca. Demekki daha dengeli istiyor bir tarafi. Sag bek ve sol kanat defansif. Sag kanat ve sol bek ise ofansif. Böyle ilginc bir tercihte bulunuyor.

Dünya kupasinda tek bir gol bile atamayan Giroud saglamsa her mac oynamaya devam ediyor. Basarili oldugu sürece elestirilmek mantiksiz ama bireysel olarak Ben Yedder, Benzema, Haller ve Lacazette gibi isimler hem daha kaliteli hem daha formda ama top indirme görevini bunlar o kadar iyi yapamaz. Mesela Lacazette 1.5 yildir kadroya alinmiyor ama son maci Almanya-Fransa hazirlik maciydi ve 2 gol atmisti.

4-4-2 cikip Griezmann-Mbappeyi ileri atabilirsin. Zayif rakiplere karsi iki ucurtma ile oynarsan fark atarsin. Büyük maclarda daha defansif görevleri olan kanatlar tercih edilebilir. Mbappe'yi forvete, Griezmann'i arkasina koyup yine iki kanatla cikilabilir. Epey secenek var.

Yedek sag bek haric her bölgede inanilmaz bir havuz var ve bunlarin hepsi muazzam oyuncular.

yusuf yaziciyi gecin ama abdülkadiri gercekten cok begeniyorum. bu adam atletico madrid alt yapisinda falan olsaydi simdiye 70-80 milyonlar konusuluyordu. bugün kenan karaman icin büyük gün. vitrin maci olacak kendisi icin.

zurna dürüm yaparlar bizi diyenler ?

Giroudu tutmak kilit olur. Birakin gitsin diyenler acaba nerenle futbol izliyorlar...

Geri
Üst Alt