- 20 Ağustos 2009
- 16.777
- 20.344
- 2.973
Pogba bir futbolcu ne kadar kötü oynayabilirse o kadar kötü oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu ben de merak ediyorum.Yok kaybederiz, yok Fark yeriz diyenler nerdeeeee lannn !!!!!!!!!!
Bu Merih ve Kaan ne boyle? Bunlari goremeyip, alamayan adamlarin isine son vereceksin hele hele Merih hadi Fener mal kacirmis, sen yakalasana Alanya alana kadar Ozan'i filan 3 kere cebinden cikartir mest oldum.
Evet gerçekleri konuşan bir Türk futbol severio değilde milli takımda devrimi başlatan, mevcut sınırlamayı getiren Fatih hocayı malesef kimse anmayacak
Sırf maç başında yaptıkları medeniyetsizlik bile laf etmek için yeterli sebep. Umarım bir daha maç verilmez.
Bu arada kenan acemice oynamasa 3-4 olurdu ilk yarıdan
kaan ayhana direk çökmemiz lazım
ekibimizin selameti için sükunetimizi koruyalımHerşey böyle başladı...
Ne yaptılar yine mutaassıblarSırf maç başında yaptıkları medeniyetsizlik bile laf etmek için yeterli sebep. Umarım bir daha maç verilmez.
Bu arada kenan acemice oynamasa 3-4 olurdu ilk yarıdan
Bu Merih ve Kaan ne boyle? Bunlari goremeyip, alamayan adamlarin isine son vereceksin hele hele Merih hadi Fener mal kacirmis, sen yakalasana Alanya alana kadar Ozan'i filan 3 kere cebinden cikartir mest oldum.
Merih dünya çapında bir oyuncu, bu iyi oynadığı bir maç değil, birkaç yıla Van Dijk seviyesine gelecek.Bu Merih ve Kaan ne boyle? Bunlari goremeyip, alamayan adamlarin isine son vereceksin hele hele Merih hadi Fener mal kacirmis, sen yakalasana Alanya alana kadar Ozan'i filan 3 kere cebinden cikartir mest oldum.
kaan ayhana direk çökmemiz lazım