Yabancı sınırı getirilmek istenmesinin tek sebebi var o da döviz içerde kalsın dışarı çıkmasın mantığı. Sanıyorlar ki yerli oyuncular paraları Türkiye'de toprağa gömecekler.
ne dövizi herşey Galatasaray,bunların alayı şerefsiz.Yabancı sınırı bizim lehimize görünsün dolar sokmaz eve bu davarlar

Umarım Şenol da yabancı sınırı düşürülsün diye ağlamayı bırakır artık. Gayet güzel bir jenerasyon yakalandı ve bir çoğu Avrupa’da büyük kulüplerde oynuyor veya oynayacak potansiyelde.

Sistemin gayet güzel işlediğini görmemek için ya kör olmak lazım ya da bir kulübün çıkarları için Türk futbolunu harcamayı dahi göze almış olmak lazım.

Noluyo lan

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

yaw senol bjkye gitmese zamaninda biz alsak burda tapiyordunuz
hakkini teslim edin kardesim bursayada bjkyede tsyede guzel top oynatti simdi milli takimda da iyi oynatiyor

Şenol güneş korkak oynatan bir hoca ama milli maçlarda adamın tarzı cuk diye oturuyor .. ilk kez bir milli maçtan zevk aldım .. pozisyon vermeden 2 fark yaptık

Lucescunun Romanya gazetesine verecegi gelecek demecten satirlar:

Bu milli takimin temelini ben kurdum. Yabanci sinirinin gelmesiyle dahada iyi olacaktir milli takim

Bugün yabancı sınırı serbest olmasa, ne Cengiz yurt dışında oynayabilirdi ne Merih ne Ozan nede Okay vs. Kendini geliştiremezdiler hala bunu anlamıyorsalar sınır gelir kimse yetenekli oyuncuyu salmaz.

Geri
Üst Alt