Demek ki sorun yabanci siniri degilmis, sorun yabanci teknik Direktor lucescudaymis

Mehterine sokayım. Tekrarlatma bir daha tosun.

10. Yıl Marşı, Gençlik Marşı varken mehter çalınmasından rahatsızlık duymayan biri ile konuşmaya bile gerek yok. Yol al
duymadim rahatsizlik ama senin bu tavrından asiri irite oluyorum. siyasi düşüncemi bilen bilir sana birsey ispat etmek zorunda degilim.embesil herif

giphy.gif

Keko ben 1-1 biter demiştim yaw.O capsler makara içindi.

Eskiden 10.yıl marşı çalardık duygulanırdık. Mehter verince gram kıpırtı olmuyo bende

Şu anki hükümete en çok bu kafa hizmet ediyor işte,kutuplaşmayı daha da arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Ne önemi var ne çalındığının,ikisi de bizim marşımız değil mi?Yarın öbürgün Eskişehir'de falan oynanır o zamanda da İzmir Marşı,10. yıl marşı çalınır.Ne kadar meraklısınız şöyle olayları büyütmeye.

Ulan şaka maka 3 maçta gol yemedik.izlanda da az gol atan bir takım zaten.onları kitlersek o maçı bile alabiliriz.

senol günes hocamiz, röptesambra hocalik dersi verdi. pas kanallari calismayinca griezmann top dagitmaya falan basladi iyiden iyiye kaleden uzaklasti. hasan ali de mbappeyi kilitleyince fransayi alt ettik.

Şu anki hükümete en çok bu kafa hizmet ediyor işte,kutuplaşmayı daha da arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Ne önemi var ne çalındığının,ikisi de bizim marşımız değil mi?Yarın öbürgün Eskişehir'de falan oynanır o zamanda da İzmir Marşı,10. yıl marşı çalınır.Ne kadar meraklısınız şöyle olayları büyütmeye.
helal be

Geri
Üst Alt