- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gordum bilerek alintilamadimKeko ben 1-1 biter demiştim yaw.O capsler makara içindi.
Mehterde ne var ki ?icinde kac kere Turk milleti sozu geciyor, bence takilmamak lazımUza lan kes sesini. 10. Yıl Marşı, Gençlik Marşı gibi güzide eserler varken mehter çalmak ne?
Az önce arkadaşın yazdığı gibi "SOKAYIM MEHTERİNİZE"
Hep vardı da.cumhuriyet marşlarını çalmayıp sürekli bunu çalmanın altındaki maksada bakmak lazım. Olaya yüzeysel bakmayın amaçları başkaMehteri niye siyasete bağlıyoruz bukadar?
Mehter hep vardı bizde
SA.bir puan aliriz kazaniriz diyenler kafami buluyor dunyanin en iyi milli takimi ile oynuyoruz kadromuz bebe dolu umarim tarihi fark yemeden biter baska istegim yok 3 0/deseler maca cikmam
Ula ne kutuplaşması.Şu anki hükümete en çok bu kafa hizmet ediyor işte,kutuplaşmayı daha da arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Ne önemi var ne çalındığının,ikisi de bizim marşımız değil mi?Yarın öbürgün Eskişehir'de falan oynanır o zamanda da İzmir Marşı,10. yıl marşı çalınır.Ne kadar meraklısınız şöyle olayları büyütmeye.
deschamp balonunun fransaya bi katkisi yok yani sonuclar geldigi icin laf edilmiyordu ama bu adam FIRST CLASS teknik direktör degildir..Hocalar kafa kafaya takaslansa mac Fransa lehine 8-0 biterdi
Yav bi git kardeşim allah aşkına adamların bizi terörist yapmadığından tut, israil dölü olmadığımız , fetöcülükten tut türlü terör örgütü üyeliğimiz kalmamışken bizim keşke 10.yıl marşı çalsa dememiz mi kutuplaşmayı arttırıyor ?Şu anki hükümete en çok bu kafa hizmet ediyor işte,kutuplaşmayı daha da arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Ne önemi var ne çalındığının,ikisi de bizim marşımız değil mi?Yarın öbürgün Eskişehir'de falan oynanır o zamanda da İzmir Marşı,10. yıl marşı çalınır.Ne kadar meraklısınız şöyle olayları büyütmeye.
Redface verenler redface'ini aldı mı maç bitiminde?![]()
Gaza gelelim koyacagiz ulan
Şarkıyı türküyü boşverelim şimdi şu yabancı sınırı isteyen kekolara karşı ofansif hamlelerde bulunma zamanı
gergin arkadaslara p ikram edelim sekocumMehterde ne var ki ?icinde kac kere Turk milleti sozu geciyor, bence takilmamak lazım