Varane

D6958tIX4AE7sN5.jpg

Kante

D6959A-WkAAXCew.jpg

Griezmann

D6959OTW4AA2ael.jpg

Mbappe

D695-SlWwAAHFYy.jpg

1933247-THJr6T.jpg

Uza lan kes sesini. 10. Yıl Marşı, Gençlik Marşı gibi güzide eserler varken mehter çalmak ne?

Az önce arkadaşın yazdığı gibi "SOKAYIM MEHTERİNİZE"
Mehterde ne var ki ?icinde kac kere Turk milleti sozu geciyor, bence takilmamak lazım

Biz çok iyi oynadık fransaya gelince dünya kupasında da oyunları tatmin edici değildi savunma futbolunu çok iyi oynamışlardı gruptaki danimarka maçı açık ara turnuvanın en sıkıcı maçıydı bu kupaya güvenip fransa bu kadro ve oyun stiliyle hocayla devam ederse yanlış yapar lacazatte dembele fekir vs bir sürü dışarda oyuncu var onlarla değişmeli bekleri yetersiz pavard felan keisnlikle bu paraları edecek oyuncu değil bu fransa zorluk yaşar bundan sonra ilerde görürsünüz.. su anda belcika hollanda ingiltere bunlardan daha iyi takim :)

Nasil bir kafa yapisina, kör, yobaz ve ayiristirici düşünceye sahibiz milletce. Nasil bir kin var ki anadolu bölgesine, mehter marsina bile laf eder olmus olduk. Yazik.

Neyse bu macin sevincini yasayacagim.

Şu anki hükümete en çok bu kafa hizmet ediyor işte,kutuplaşmayı daha da arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Ne önemi var ne çalındığının,ikisi de bizim marşımız değil mi?Yarın öbürgün Eskişehir'de falan oynanır o zamanda da İzmir Marşı,10. yıl marşı çalınır.Ne kadar meraklısınız şöyle olayları büyütmeye.
Ula ne kutuplaşması.
Benim içimde bir duygu oluşmuyor mehter verince. Ben mehterle büyümedim, 10.yıl marşıyla büyüdüm. Neyi sevip sevmeyeceģimde kimseyi ilgilendirmez.

Şu anki hükümete en çok bu kafa hizmet ediyor işte,kutuplaşmayı daha da arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Ne önemi var ne çalındığının,ikisi de bizim marşımız değil mi?Yarın öbürgün Eskişehir'de falan oynanır o zamanda da İzmir Marşı,10. yıl marşı çalınır.Ne kadar meraklısınız şöyle olayları büyütmeye.
Yav bi git kardeşim allah aşkına adamların bizi terörist yapmadığından tut, israil dölü olmadığımız , fetöcülükten tut türlü terör örgütü üyeliğimiz kalmamışken bizim keşke 10.yıl marşı çalsa dememiz mi kutuplaşmayı arttırıyor ?

Beni en çok heyecanlandıran şu gençlerin taş gibi oynama ihtimali, burak/arda gibi para için hocasını satan çağ dışı herifler nefret ettiriyor.

Abdulkadir-yusuf falan abilerini örnek alıp bir an önce çekip gitmeli hiç öyle memleketim benim milliyetçiyiz oğlum ayaklarına girmesinler hatta bizde kim var kim yok yetenek kırıntısı olan tüm oyuncular 2.lig falan demeden kapağı atsınlar.

Zeki'nin gelişimi ortada.
10 sene sağ bek bulamayıp 2 sene harici mala bağlayan gg sevdalısı ülkeye 1 senede taş gibi bek verdi herifler.

Geri
Üst Alt