Ya siz şakamızınız? Kendi tarihine bu kadar düşman olan bir ülke dünya üzerinde varmıdır? Patlasanizda çatmasanıza bu ülke osmanlının varisidir osmanlıda bizim cumhuriyette

Osmanlı tarihimiz olabilir ama osmanlının varisi olsak bu akşam yendiğimiz fransa manda, biz himaye takılıyorduk

Getirin lan yabanci sinirlamasini

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ula ne kutuplaşması.
Benim içimde bir duygu oluşmuyor mehter verince. Ben mehterle büyümedim, 10.yıl marşıyla büyüdüm. Neyi sevip sevmeyeceģimde kimseyi ilgilendirmez.

Tam hükümetin istediği muhalif seçmen profili işte bu.Onu kastediyorum ben de.Bu profili devamlı hedef gösterip işte biz gidersek bunlar gelecek diyorlar oyları topluyorlar.

Chp'nin parti aklı>Chp'nin tabanının kolektif aklı şu anda net olarak.

Lucescu: “Türk Milli takımı bugün galibiyet aldı ama sahada oynayan oyuncuların kaçı Türkiye’de oynuyor?”

Muhabir: “Hocam ne alakası var?”

Lucescu: “Bilemiyorum Altan, bunadım galiba”

0f5bcc6ed86ea48259211aa9991e76b9.jpg

Mehter tarihimizdir. Tarihimizde 10 yillik veya 100 yillik degildir.
Hepsi bizim. Mehterden de rahatsiz olmam 10. Yil marsindanda

Ama Mehteri duyup rahatsiz olan Turk degildir diye dusunuyorum.
Selcuklu da bizim Osmanlida Cumhuriyette!
Yazdığımı anlamıyorsun galiba. Bir üstteki mesajımı okumalısın.

Fransa'ya buda kacarmi diyecekleri tek pozisyon vermeden, Burak'in 3 tane karsi karsiya atamadigi macta net kazanmak buyuk basaridir. Helal olsun. Izlanda'yada yenilmedikmi tamamdir bu is.

*Fransa'yı tarihimizde ilk kez yendik

*Fransa 10 yıl aradan sonra ilk kez bir resmi maçın ilk yarısını 2 farkla geride kapattı

*Fransa 10 yıl aradan sonra ilk kez bir resmi maçta isabetli şut atamadı

*Mbappe, milli takım kariyerinde en çok top kaybettiği maçı oynadı. (Optacan) https://t.co/6AGC1WBK2t

Tam hükümetin istediği muhalif seçmen profili işte bu.Onu kastediyorum ben de.Bu profili devamlı hedef gösterip işte biz gidersek bunlar gelecek diyorlar oyları topluyorlar.

Chp'nin parti aklı>Chp'nin tabanının kolektif aklı şu anda net olarak.

Lan ne alakası var abartma sen de.Karşı taraf hiçbir şey yapmasa bile oyları toplarlar merak etme sen.

Kaybetmeyecegimizi biliyordum

Cok iyi bir jenerasyon yakaladik,birde para icin milli takimi daha önce satan burak’tan kurtulacak olursak tam olacak

Geri
Üst Alt