Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:4 | İzlanda 2-1 Türkiye | MS | 11 Haziran | TRT 1

Hakan'i oynatmak zorunda değil ama
Ben olsam takima cagirmam
Hayır bence de yanlış da öyle mi diye merak ettim?

Hakan'ı bizim 2 sene önce silmemiz lazımdı takımdan.
Senol'un bu Hakan'i ilk oynatisi diye biliyorum. Daha da oynatmaz herhalde
10 sene once fln ayni pozisyonda kaldirima carptirip arkadaslarini geciyordur
sokaktan yetisen topcunun hali baska
Bir Copacabana sahili, bir de eski Pontus sokaklari... Futbolun besikleri

Hakan’in ilk yarida arka arkaya yaptigi 4 top kaybi var, bunu gordugu halde 90 dk tutan hoca falan olmaz, devre arasi motive etmeye calisip en kotu 55-60 gibi degistirmeliydi

2 hizli kanat ortada bir pasor, arkada iki on libero
seklinde cikip, “uzun top yok, havadan yok, yerden, bol pas ve kanatlar iceri katederek” dese mac bizimdi

Şenol Terimden çok daha iyi
Şampiyon takımdan oyuncu bile yok emek hırsızları

vs diye dolanan aptal sürüsünü gördüğüm için Fransa galibiyeti zerre umrumda olmamıştı yenilmeleride zerre umrumda olmadı açıkçası. Tek gerçek Galatasaray futbolda benim adıma.

Senol'un olayi takinti falan degil... Senol'un A plani disinda plani yok. A planini guzel yapiyor oyunculara guzel uygulatiyor hatta bu yuzden guzel oyuncu yetistiriyor ama oyuna kesinlikle pozitif sekilde mudahale edemiyor

Pragmatik olmayan birinin milli takimda basarili olmasi cok zordur aslinda ama 2002'de oldu neden bir daha olmasin

Maç da bir an vardı İzlandalı Herifin biri taç atıyor Spiker diyor ki bu adam çok tehlikeli taçlar kullanılıyor Şenol hocam önlemini almıştır diye yağlamasını da yaptı.Taç kullanıldı İzlandalı oyuncu ceza sahasında içinde bomboş kafayı vurdu top arkaya sekti nerdeyse gol yiyorduk.

arkadas zaten tatile cikacaksiniz, sakatliginizda tahminim ciddi degil tamamen tedbir amaclidir, milli formayi giyniyorsaniz hakkini vereceksiniz en önemli macta takimi yanliz biraktiniz, simdi tatile gidin iki tedaviden sonra!!!!

Tamam Terim'de takıntılı bir teknik direktör ama en azından maç içinde hatasından dönüyor

Şenol onu da yapmıyor

Şu maça Ozan ve Hakan ile başlamak nedir ya maç boyunca üretkenlik sıfıra yakındı

Ne zaman Apo ve Yusuf girdi de biraz hareketlendik

Ayrıca Apo ve Yusuf Avrupa'ya gitmeliler ama gidecekleri kulübü çok iyi seçmeliler

Adamların her biri 2 metre nerdeyse fizikleride sapasağlam.Biz son 10 dk şişirme topla gol atmaya çalıştık bu takıma :ROFLMAO::LOL:

Geri
Üst Alt