Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:4 | İzlanda 2-1 Türkiye | MS | 11 Haziran | TRT 1

İzlanda - Türkiye maçını Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek.

fransa macini alip bunu kaybedersek fransa galibiyetinin anlami kalmaz

ins rehavete kapilmazlar

Ayni kadro cikar diye düsünüyorum. Hocanin genel anlamda böyle disli rakiplere karsi Oguzhan Özyakup, Deniz Türüc, Yunus Malli ve Hakan Calhanoglu gibi takimin temposunu uyuz oyun sekilleriyle düsürecek isimlere forma vermemesi güzel.

Sonradan oyuna girecek ofansif hamlelerimiz Abdülkadir, Yusuf ve Güven olmali.

fransaya karsi oynadigimiz topu bize karsi oynayarak ekibimizin ustesinden geleceklerdir

Ulan iki röportaj bı Belçikalı turistin pranki yuzundenen herkes "laiklik elden gidiyyeaah" amcaya bağladı ülkede.
Resmen akıl tutulması.

EN KOTU BERABERE BİTMELİ. Yenilirsek Fransa galibiyeti yok olur. Beraberlik iyi, galibiyet ilk 2 yi tamamlar gibi (fransayi yenemezler, biz de bir zahmet evde yenilmeyelim bunlara karsi). İlk defa rahat olan biziz bunlara karsi. Arkayi acma durumunda olan kendileri.

Bu olayin beklendigi gibi bize o kadar olumlu yansiyacagini performansimizda tetikleyici bir güc teskil edecegini düsünmüyorum ben.

Berabere biter bu mac tahminimce.

Rejkavik havaalanında ispermeçet balinalarini ekibimizin üzerine işetmişler diyorlar
İnşallah doğru değildir :/

Geri
Üst Alt