Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:4 | İzlanda 2-1 Türkiye | MS | 11 Haziran | TRT 1

Bunada ben cevap vereyim.

2000 için kadro yeterince kadar makine şekilde birlikte oynamıyordu maalesef ki elemeleri geçemedi takım zaten.

98-99 sonlarına doğru bizim Galatasaray takımı artık ciddi elit seviyeye ulaşmış durumundaydı ki 2000 kulüp olarak meyvesini aldık. Milli takımda 2002 de gördü bu projenin katkısını.

Bunada ben cevap vereyim.

2000 için kadro yeterince kadar makine şekilde birlikte oynamıyordu maalesef ki elemeleri geçemedi takım zaten.

98-99 sonlarına doğru bizim Galatasaray takımı artık ciddi elit seviyeye ulaşmış durumundaydı ki 2000 kulüp olarak meyvesini aldık. Milli takımda 2002 de gördü bu projenin katkısını.
Tamam da o takim bir senede buyulu bir sekilde o hale gelmedi ki? 2000 sampiyonasina katilamamizin bir izahi yoktur bence

Zaten 2000 elemeleri 98-99 yillarinda oynanmadi mi?

Ya beyler Şenor hayranı değilim de Terim varken 3-0 ve 2-0 yenilmedik mi bu takıma bu sahada. Demek ki ters geliyor herifler bize yapacak bişey yok bugün çıkardığı kadro fiyaskoydu zaten Fransa maçının planıyla bu maça başlamış adam komedi.

Kadro ayni mi ?

Terim izlanda ile final macini kazanip avrupa sampiyonasina goturdu takimi mucize sekilde.

Terim kazanmasi gereken maci kazanir, o yuzden Terim. Senol her finali kaybeder, o yuzden zimbali senor!

Su mac alinmazmi ya ? Fransa 4 atti bu lavuklara !

2000'de biz gruptan turnuvaya katılıp o gruptan da çıktık yav ne anlatıyorsunuz siz

var yaw onemi
kosta ricayi yenemeyen bir ekip
3 dandik takim yendi diye harika bir basari elde etmemistir
o kadroyu ztn @Mahmut Akbaba bile yari finale cikarirdi ustat
Turnuvalar hep boyle degil midir ama

Yani olabilir tek mac yenemeyebilirsin evet is buyuk olcude sansa da baglidir

Yine de bu ucunculugumuzden bir sey eksiltir mi

Kaldi ki Brezilya'yi da eleyebilirmisiz yani

Bu ülkenin en iyi ve tek td si Fatih terim'dir. Bunu bir kez daha gördük.

İlk maç hadi neysede bu maçta burak ve hakana tahammül eden hoca falan değildir

Begeniyorum tabii milli takim tarihinin en iyi basarisi + Trabzon'la iki sampiyonluk + Bjk'yle iki sampiyonluk + bilumum sayisiz kupa
Eğer milli takımın en iyi başarısını Şenol a mal ettiysen Fatih hocanın hakkını unuttuysan ve Beşiktaş taki başarısını o sene Galatasaray in çok kötü olmasından dolayı olmadigini düşünüyorsan bende şahsen ya Beşiktaşlısin yada futboldan çok anlamiyorsun diye düşünürüm. Ve bir Galatasaray li olarak senolu hiç sevmem

Tamam da o takim bir senede buyulu bir sekilde o hale gelmedi ki? 2000 sampiyonasina katilamamizin bir izahi yoktur bence

Zaten 2000 elemeleri 98-99 yillarinda oynanmadi mi?
İk senede oynandı da o milli takımın kurgusu bizim ile alakası yoktu okadar.

UEFA şampiyonu olunca evet Şenol Akkılık yapıp bizim kadroyu alıp 2-3 oyuncu monte edip buyrun bildiğinizi oynayın dedi işte.

Antrenmanda fiziksel antrenmanı hariç bir katkısı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Bir hagiyi bulamadık o dönem işte milli takıma yoksa dünya şampiyonun bile olabilirdik.

Eğer milli takımın en iyi başarısını Şenol a mal ettiysen Fatih hocanın hakkını unuttuysan ve Beşiktaş taki başarısını o sene Galatasaray in çok kötü olmasından dolayı olmadigini düşünüyorsan bende şahsen ya Beşiktaşlısin yada futboldan çok anlamiyorsun diye düşünürüm. Ve bir Galatasaray li olarak senolu hiç sevmem
Sen kindarsan ben ne yapayim. Senol Gunes'in Cimbom'a bir yanlisini gormedim ha gorsem de hakkini verirdim

Milli takim basarisini milli takim hocasina mal ettim. Bjk de o seneler Gs kotu diye sampiyon olmadi, Bjk iyi diye Bjk champ. oldu. Oyle bakarsan bu sene de biz rakipsizdik yani. Onu gectim Ts ile sampiyon olmak ne demek mucize gibi bir sey

Son olarak bana Bjkli imasi yap bir daha seni ciktigin delige sokarim

Fbjkli sosyal medya hesaplarına bakan oldu mu bu maçı nasıl Galatasaray'a bağlamışlar?

Sen kindarsan ben ne yapayim. Senol Gunes'in Cimbom'a bir yanlisini gormedim ha gorsem de hakkini verirdim

Milli takim basarisini milli takim hocasina mal ettim. Bjk de o seneler Gs kotu diye sampiyon olmadi, Bjk iyi diye Bjk champ. oldu. Oyle bakarsan bu sene de biz rakipsizdik yani. Onu gectim Ts ile sampiyon olmak ne demek mucize gibi bir sey

Son olarak bana Bjkli imasi yap bir daha seni ciktigin delige sokarim
Cezanı al şimdi defol git forzabjk ya. Angry karga seni. Anana avradina sovmiycem. Sen ceza alacaksin

Geri
Üst Alt