Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:4 | İzlanda 2-1 Türkiye | MS | 11 Haziran | TRT 1

Daha önce prim icin milli takimi sabote eden burak yilmaz,izlanda maci öncesi Ibrahim seten’in de dedigi gibi parfum krizi cikardi ortami gerdi

Ama beyfendi kilini kipirdatmadi

Bugün oynayan büyük takımların kanatlarına baktım.

Almanya: Gnabry ve Sane

İtalya: Bernadeschi ve İnsigne

Belçika: Hazards

Fransa: Mbappe ve Thauvin

Teknik, hızlı ve adam geçebilen KANAT Oyuncuları.

_______

Bir de bize bakalım: TURKEY

- Ağır bir Merkez Oyuncusu (Hakan Ç)
- Merkez Santafor (Kenan)

Bizim gibi merkez odaklı Adam oynayan yok. Orijinal Kanatlar oynatılılıyor.

Gerçek Kanat'ın olmaması büyük bir etken olduğu bugünkü mağlubiyetin.

Almaya: Gnabry ve Sane

_______

Nolduuu Fransa maçı sonrası koyduk eğleniyoruz diyordun? Şimdi üzerine davșan mı atladı?

bizim takımın ilk 11 yaş ortalaması 25.8 izlanda 31.2. çok genç denilen fransanın ise bizim maçtaki yaş ortalaması 27.5. gerçekten çok iyi bir jenerasyonumuz var bunu değerlendirmemiz lazım artık DKya kalmamız şart

yıllardır aynı oyuncularla oynuyolar ve yaşlandı kadroları. sikdursunun son 3 yılda 10 maçı yoktur adam sonradan oyuna girdi gördünüz işte.

sadece kuvvetliler 2li mücadelelerde hep ayakta kalıyolar. fransa 4ledi işte bunları teknik farkla kazanmışlardır. biz ise ozan kenan hakan gibi teknik fakiri adamlarla maça başlıyoruz.

Millet niye şaşırıyor anlamıyorum. Ben Fransa deplasmanını bile bu maçtan daha yakın görüyordum. Şenol Güneş'in 20 yıldır oyunu bozan takımlara karşı fark yaratamadığını cümle alem biliyor. Adam ŞL'de fırtına estirirken bile ligde Konya deplasmanında filan o kadrolarla patatese bağlıyordu. Bence teknik direktörlük yetenekleri çok kıymetli ama kafa olarak 2 şampiyonluğa, ŞL'de namağlup turlamaya rağmen küçük takım hocalığını atamamış-atamayacak. Şu maça önliberosuz, Yusuf-Abdülkadir'le başlasan kaç gol yiyecektin, en fazla 3'tür. En azından gol atma ihtimalin artardı. Adamların elinde zaten akan oyunda fark yaratan 2 tane adam var, hala maça 3 tane liberodan bozma herifle çıkıyorsun. Şu kadroyu Fransa'ya çıkarsan amenna ama zaten top oynamaya niyeti olmayan İzlanda'nın ekmeğine yağ sürdü resmen. Neyse en azından ilk yarıdaki sağanaktan ikili averajı da verecek fahiş bir skor çıkmadı. İçerdeki maçı Trabzon'da oynayıp Yusuf-Abdülkadir 11'iyle başlarsak her türlü hacamat ederiz bunları.

Nolduuu Fransa maçı sonrası koyduk eğleniyoruz diyordun? Şimdi üzerine davșan mı atladı?
.
b4a8d43035a1981715b89ab006575e75.jpg

aydın bı yandan eskı mesajlrı layklayarak taciz ediyor burada ayrı bi kavga yemınle yaşam alanı bırakmadınız insanlara

Almanya: Gnabry ve Sane

_______

Bizim gibi merkez odaklı Adam oynayan yok. Orijinal Kanatlar oynatılılıyor.

Gerçek Kanat'ın olmaması büyük bir etken olduğu bugünkü mağlubiyetin.
Emre mor'u transfer edip hasan şaşla tek başına bırakılıp 3 öğün yiyeceği dayaktan sonra adam edip Türk Futboluna kazandırma zamanının geldiğini düşünüyorum.

Milozof bence izlandayı izlememiş bile. İzlemiş olsa Yusuf ve Abdülkadir gibi iki seri çabuk oyuncu ilk 11 başlardı.

Irfan Can sol kanat, Kenan Karaman sag kanat, ikinci yari yine Hakan'i sag kanat baslatti, Senol hoca kadro ile gereksiz yere fazla oynadi, kanatlarda hizli ve tehlike yaratan oyuncu oynatmazsan olacagi bu

Böyle olacagi cok belliydi aslinda.

Fransa macinda ne kadar dogru oynadiysak bu macta da ters orantili o kadar kötü oynadik.

Geri
Üst Alt