Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:6 | Moldova 0-4 Türkiye | MS | 10 Eylül | TRT 1

Hoca denen zat takımı yavaşlatmak için elinden geleni yapıyor.

bugün arnavut deplasmaninda olsak kesin yenilirdik ama fikstür baya isimize geldi. arnavutlari ilk haftadan yenmemiz acayip iyi oldu. sonra üstüne fransayi en ciddiyetsiz döneminde bulduk. izlanda deplasmaninda 1 puana yatabilseydik muazzam olacakti.
İzlanda'ya yenilmeseysik zaten tarihimizdeki en iyi elemeleri oynacaktık herhalde. Eskiden gruplarda Yunanistan böyle oynuyordu

Yine en iyi 3. durumu var mi?
Eger varsa biz simdiden 15 puanda olacagiz. Yine en kotu en iyi 3. olup gideriz.

Bizim milli takımda iş var biraz ama bir taraftan eksiklik var kalite anlamında bir taraftan yetersiz oyuncularda mevcut kadroda.

Yine en iyi 3. durumu var mi?
Eger varsa biz simdiden 15 puanda olacagiz. Yine en kotu en iyi 3. olup gideriz.

izlanda bugün kaybederse herhalde genel averaja bakılıyor burda ve biz genelde de baya fark atmış olacağız

kaybetsek bile ikinci olma şansı doğar

ama kazanırlarsa hala risk

Fransa yi Fransa da Osmanli tokati manyagi yapacagiz.

onu bilemem. muhtemelen Fransa evinde kazanır.

fakat iç saha da da averaj takımı yapacak bizi Fransa diyenlere iyi kapaklar taktık. o maç başlığı çok acayipti :asd:

Gruplar belli olduğunda, 6 maç sonunda bu grupta lider olacağımızı düşünen kaç kişi vardı acb. Fransaya iç sahada döşeyeceğimizi söyleyenlerden biriydim neyse ki ;D

Muriqi İngiliz savunmasını bitirmiş. Çok fena gaza gelmiş 2 asist 1 penaltı yaptırıp (penaltıyı da o attı) 3 gole doğrudan katkısı var İngiltere deplasmanında

onu bilemem. muhtemelen Fransa evinde kazanır.

fakat iç saha da da averaj takımı yapacak bizi Fransa diyenlere iyi kapaklar taktık. o maç başlığı çok acayipti :asd:

Gruplar belli olduğunda, 6 maç sonunda bu grupta lider olacağımızı düşünen kaç kişi vardı acb. Fransaya iç sahada döşeyeceğimizi söyleyenlerden biriydim neyse ki ;D

Ben de 4 tane atarlar demistim herhalde :asd:

Geri
Üst Alt