Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:6 | Moldova 0-4 Türkiye | MS | 10 Eylül | TRT 1

Aydın Aslan

Berlin Panteri
160px-UEFA_Euro_2020_Logo.svg.png

sortitoutsi moldova ile ilgili görsel sonucu

zimbru-1413019308-9418.jpg

Zimbru Stadium/Toplam Kapasite : 10500

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 6.Hafta
Moldova - Türkiye
10 Eylül 2019 Salı
21.45
TRT 1

Yine suursuz suursuz oynarsak berabere biter herhalde.

Şimdi fikstüre baktım da bu maçı alıp içeride Arnavutluğu yenersek iş İzlanda maçına kalır her şey planlandığı gibi olur.Fransa maçını yenebileceğimize inancım 0 ona 0 yazdım

Ekstra kayıp yaşarsa İzlanda belki o maça galibiyet için çıkmamıza bile gerek kalmaz.Ama biz Türkiye olduğumuz için bu maçta puan kaybı yüksek olasılık

İlk yarı gol atamazsak ikinci yarı 1-0 geriye düşeriz 1-1 biter.

Şimdi fikstüre baktım da bu maçı alıp içeride Arnavutluğu yenersek iş İzlanda maçına kalır her şey planlandığı gibi olur.Fransa maçını yenebileceğimize inancım 0 ona 0 yazdım

Ekstra kayıp yaşarsa İzlanda belki o maça galibiyet için çıkmamıza bile gerek kalmaz.Ama biz Türkiye olduğumuz için bu maçta puan kaybı yüksek olasılık

izlandanın kaybedeceği ekstra puan olursa bu hafta salı günü olur yoksa olmaz gibi

arnavutluk deplasmanına gidiyorlar

yalnız bugün dehşete düştüm deplasman moldova içerde arnavutluk hala korkutuyor beni

bir de andorra deplasmanına gideceğiz :asd: :asd:

izlandanın kaybedeceği ekstra puan olursa bu hafta salı günü olur yoksa olmaz gibi

arnavutluk deplasmanına gidiyorlar

yalnız bugün dehşete düştüm deplasman moldova içerde arnavutluk hala korkutuyor beni

bir de andorra deplasmanına gideceğiz :asd: :asd:

Bence Andorra maçına kalmayacak İzlanda maçında çözülür her şey

Şu 2 maç çok kritik

Yenildik sınır diye zırliyorlar.Kazanmamiz daha iyi.

ugurcan
zeki merih söyüncü caner
ozan emre
cengiz yazici mor
cenk

Mert
Zeki Kaan Merih Umut
Dorukhan Abdülkadir
Efecan Yunus Emre
Güven

Deniz Türüc'e yer bulamadim ama söyle cikmaliyiz. Yine ayni adamlarla oynarsak sittin sene gol atamayiz.

Su arada Arnavutlara denk gelseydik hapi yutmustuk. Sansimiza grubun en dandikleriyle arka arkaya oynuyoruz.​

yabancı sınırı milli takım iyi de olsa kötü de olsa zaten gelecek. o kafaya koyulmuş sebebi milli takım da değil. ligdeki 3 büyğk arasındaki farkın açılması istenmiyor. o yüzden gs öyle ya da böyle aşağıya çekilecek.

o yğzden beter olsun tff
skor tahminim 2-0 moldova alır ya da 3-1

Bu tarz rakiplere karsi puan kaybetmeden yola devam etmek önemli

Bizim adimiza kritik bir Mac

Geri
Üst Alt