Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:6 | Moldova 0-4 Türkiye | MS | 10 Eylül | TRT 1

Cenk'i iyi ki almamışız. Baya ölü halde adam. Ben olsam Mevlüt Erdinç'i alırdım kadroya. En azından ceza sahasında karambolde atardı bir tane.

Ki ben Haziran ayında da Mevlüt alınmalıydı demiştim.. 15 gol atan adam nasıl alınmaz demiştim. Fener'e gitti diye demiyorum.

Pardon da fb li deniz turuc kazmasi ilk 11 oynuyor, karamanin koyunu ilk 11 oynuyorsa adem buyuk ve emre mor bu takimda rahat rahat oynar. Hatta Taylan ve Omer Bayram da oynar umut meras oynuyorsa!

Yaptiklari serefsizlikten baska bisey degil.

Evet, ikiside degerli oyuncularımız. Lakin ikiside takimimizin ilk planlamasinda yer almadigindan ve Emre Morun calkantili geçmişi sebebiyle bu maclar icin cagirilmamalarina birsey demiyorum. Eger Adem ve Emre bu seviyede devam ederde Senol yine cagirmazsa, 6222 falan dinlemem

Cenk'in kafayı birbaşka bedene nakletmişler de vücut kafayı yadırgamış gibi. Maç bitmeden birbirlerine alışırlar diye umuyorum.

andorra macinda en azindan ic saha gaziyla biraz oynuyor gibilerdi. deplasman olunca üste rezalet bi kadro daha cikinca pozisyonun psini bile bulamadik

3 gün önceki mactan ders cikarmayip yine boktan islerin pesinde kosan senol günesi tebrik falan etmiyorum. 3-4 milyon euro para aliyorsun. su taktige, su kadroya bak.moldovaya 10 dakika gol atamiyorsan birak bu isi.

Cengiz ve Merih dışında fark yaratacak oyuncusu yok bu milli takımın. Biraz da Emre Mor.

Bizim begenmedigimiz hatta o zaman bile homurdandigimiz selcuk inan bu takimi avrupaya tasimistir. Daha soylenecek bisey yok

kenan dorukhan ve cenk içine ettiler
kenan karaman takim oyuncusudur. mücadele gücü yüksektir. öyle kapali savunmalara karsi kanattan yardiracak, adam eksiltecek, sifira inip orta yapabilecek meziyetleri yoktur. anca 4-4-2nin yardimci forveti olur milli takim icin su maclarda. sag tarafta oynayan deniz de öyle tempolu bi adam degil. rakibe uygun kadro cikarmadigi icin rezil olduk.

Cenk kendisine yapılan ortayı uzaklaştırarak Moldova defansını rahatlattı.

Geri
Üst Alt