Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:6 | Moldova 0-4 Türkiye | MS | 10 Eylül | TRT 1

emre yedekteymiş

skoru 70e kadar tutarsak girebilir

Şenolu bu saçma kadro tercihleriyle turnuvada ağlatırlar.

Sari kirmizi gozluklerimizi indirirsek, Cengiz, Okay ve belki Emre Mor disinda pek eksikte yok kadroda var olup 11'de tercih edilmeyenleride dusununce.

Bu oyun anlayışıyla Fransa ve İzlanda maçlarında işimiz çok zor. İrfan Can dışında dikine oynayabilen oyuncumuz yok.

Mariano'nun yerine Zeki çok iyi olurdu hem yedekte 2 yabancı beklerdi. Dibimizdeki adamı Fransızlar buldu

Adam bursa altyapısından çıkma.Ve oradan üç kuruşa istanbula satılıyor.
Adamlar zeki gibi bir adamı 2.5 milyona aldılar.

Bizimkilerde scoutum diye geçinsinler.
Hepsi palavra.

Zeki gibi adamın kalitesini göremeyen klüp yöneticilerinin transferde bu kadar hata yapıp klüpleri borç batağına sürüklemeleri çok normal.

Adam bursa altyapısından çıkma.Ve oradan üç kuruşa istanbula satılıyor.
Adamlar zeki gibi bir adamı 2.5 milyona aldılar.

Bizimkilerde scoutum diye geçinsinler.
Hepsi palavra.

Zeki gibi adamın kalitesini göremeyen klüp yöneticilerinin transferde bu kadar hata yapıp klüpleri borç batağına sürüklemeleri çok normal.

iyiki gelmemiş

en fazla şener kadar olurdu fenere giden

çocuk için daha iyi oldu

Evet, ikiside degerli oyuncularımız. Lakin ikiside takimimizin ilk planlamasinda yer almadigindan ve Emre Morun calkantili geçmişi sebebiyle bu maclar icin cagirilmamalarina birsey demiyorum. Eger Adem ve Emre bu seviyede devam ederde Senol yine cagirmazsa, 6222 falan dinlemem

Yok ya ben gayet bisey diyorum. Ortada bir terbiyesizlik falan yoksa deniz turuc kazmasi yerine Emre Mor oynar her zaman Cengiz Under sakatsa.

izlanda atti. bu isin sakasi yok.

Son 2 maça bakarak ilerisi için yorum yapmak yanlış. Çok eksik var.
Takviyelerle daha iyi olabilir. Fakat elindeki kadroda Abdülkadir Parmak gibi bir oyuncu varken kullanmamak, Adem ve Emre Mor'u takıma çağırmamak neyin kafası ? Her zaman eksik kalacağımız zamanlar olacaktır. Ben
sadece kadro için söylemiyorum. Hocanın oyun anlayışını da beğenmiyorum.

izlanda atti. bu isin sakasi yok.

İzlanda mutlaka puan kaybetmeli. 2 kaybeder, 3 kaybeder farketmez. Ama kaybetmeli. Çünkü bize çok ters geliyorlar. Yenmesine yene de biliriz tabii ama İzlanda fizik olarak bizimkilerin eline avucuna veriyor son 4-5 yıldır. Selçuk’un 89’da attığı frikik golü sonucu Euro 2016’ya gittiğimiz maç haricinde her maçta yendiler bizi. Korkutan bir istatistik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse kusura bakmasin ama bu Türkiyeden caciga hiyar bile olmaz. Saygilar..

Organize çete çalışmaya devam ediyor..

Milli takımda futbolcular Emre Belözoğlu na emanet..herşeye karışıyor..yönetiyor..

Fenerli futbolcular milli takımı yönetmeye çalışıyor kOÇ un talimatıyla..

Organize çete elini milli takıma da atmış.
Derslerini o kadar iyi de çalışmamışlar çünkü çok belli oluyor amatörce bi organizeler

Geri
Üst Alt