Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:6 | Moldova 0-4 Türkiye | MS | 10 Eylül | TRT 1

gruplar arasında en kolay gruplardan birine denk geldik ama bunda bile zorlanıyoruz

eğer çıkamazsak bu grupta zaten zımbacı bıraksın bu işi

Güzel galibiyet oldu

Son düzenleme:
O fiyasko dan sonra zor, hem Cenk CL de parladi ve o paralari gitti. Vedati daha disli avrupa takimlara karsi gormek lazim.

iyi topcu lafim yok ama 20-30-40 bunlar cok buyuk rakamlar
İngiltere milli takımında 3 golde katkısı da ciddi referans bunlar için.

Murat'ın söylediği gibi dandik Burnley gibi bir takım gider 30 bayıla bilir buna. Tuhaf paralar dönüyor orada sonuçta en alt takımlarda bile.

Vedatın bence ederi 10 çat patlasın 15 yaşıda uygun olduğu için.

gruplar arasında en kolay gruplardan birine denk geldik ama bunda bile zorlanıyoruz

eğer çıkamazsak bu grupta zaten zımbacı bıraksın bu işi

kura çekildiğinde hiç de en kolay grup değildi

ayrıca pek de zorlandığımız söylenemez daha ne olsun

adama sövecez diye zorlamanın anlamı yok

çok daha kolay gruplarda sıçmış milli takımız

İngiliz takimlari icin 20-30 milyon euro cerez parasi. Adamlarin son siralardaki takimlari bi oyuncuya rahat 10-15 milyon harcayabiliyo.

Vedata bende kil oluyorum ama ne yalan soyleyim bizim takimda olmasini isterdim. Para kazandirabilecek potansiyelli bi adam.

İngiltere milli takımında 3 golde katkısı da ciddi referans bunlar için.

Murat'ın söylediği gibi dandik Burnley gibi bir takım gider 30 bayıla bilir buna. Tuhaf paralar dönüyor orada sonuçta en alt takımlarda bile.

Vedatın bence ederi 10 çat patlasın 15 yaşında uygun olduğu için.

15% sonradan satis pay var :)

Komple Moldova takimi Cenkin formasi icin sıraya mi girdi? Ben mi oyle gördüm?

Desene icerdeki Fransa macindan sonra futbol takimi dışında butun stat siraya girecek Mbappe Griezmannin formasını almak icin

kura çekildiğinde hiç de en kolay grup değildi

ayrıca pek de zorlandığımız söylenemez daha ne olsun

adama sövecez diye zorlamanın anlamı yok

çok daha kolay gruplarda sıçmış milli takımız
ben bu herife sövmek icin bahane aramıyorum zaten sıfatını görmek yetiyor : )

ama iyi oyun varmı yok sadece fransa macını sayabilirim grupbence en rahat gruplardan biri

arnavutlar toparladı arnavutluk ve izlanda macları kader macları ya cıkarız ya takılırız

Bu oyuncularin hepsi Terimin getirdigi yabanci kurali sayesinde bu seviyelere ulasti. Adamlar üst düzey liglerde veya üst kalibre oyunculara karsi futbol oynuyorlar her hafta.

Yabanci sinirlamasa döndügü an bu cocuklarin ekmegini yeriz 2-3 sene ve sonra yine ceteler olusur yine vasat oyuncular yetisir cünkü sen yerli zorunlu dedigin sürece kalitesiz yerlileri de oynatmak zorunda kalacaksin ve seviye düsecek..

iyi yerli oyuncularda o seviyeye ayak uyduracak vsvsvs..

Ama Selim Soydan gibi kendi evinin yolunu hatirlamayan insanlar futbol yönetiyor

fransayi her ne olursa olsun ic sahada yenmek ciddi basaridir.

arnavut deplasmanini 3 puanla gecmek basaridir.

izlanda deplasmaninda yenilmek ise basarisizliktir.

lucescu veya baskasi olsa arnavuttan 1 puan izlanda 0 fransa muhtemelen 0 olurdu.

Arnavutluk'u yenip, Fransa-İzlanda beraberlik veya Fransa galibiyeti işi bitirecek büyük oranda.

Geri
Üst Alt