Ahmet kutucuya aniden cokmek lazim

Merih’in pasaportu dogru bir ulkeden olsa minimum 50 milyonluk adam. Zeki’yle Merih’i goremeyen 3 buyuklerin scout ekiplerinin tamamini kovardim.

Yok canım ne gerek var..

Albayrak gibi bir adamın transfer görüşmesine gittiği bir ortamdan her türlü rezillik beklenir.
Bu arada hemen albayrak savunması yapmayın.Albayrağın bu klüpde görev alması kadar doğal bir durum yok.Ama farklı görevleri yerine getirmesi gerekiyor.

Ondan sonra türk futbolu neden gelişmiyor.Türkiyenin en büyük hocası,oyuncu yetiştirmesini beklediğimiz adam hala selçuk gibi yetersiz adamı oynatıyor yahu..Belhanda gibi adamın yetersiz olduğunu göremiyor..

Bu düşüncenin melih,zeki gibi adamları görmeleri mümkün mü..

Fransa Spor Bakanı Roxana Maracineanu: "Asker selamından dolayı UEFA'dan Türkiye'ye emsal niteliğinde bir ceza bekliyoruz."

EG6kiipX4AUwH4R

Lucescu: "Benim 2. ligde oynarken keşfettiğim Mehmet Zeki Çelik'i Lille aldı; şimdi Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar. Milli Takım'da Merih'i oynattım, 21 yaşındayken, onu da Sassuolo aldı. Şimdi Juventus'ta oynuyor. Önemli olan oyunculara zamanı ve hata yapma şansını vermek"

Lucescu: "Benim 2. ligde oynarken keşfettiğim Mehmet Zeki Çelik'i Lille aldı; şimdi Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar. Milli Takım'da Merih'i oynattım, 21 yaşındayken, onu da Sassuolo aldı. Şimdi Juventus'ta oynuyor. Önemli olan oyunculara zamanı ve hata yapma şansını vermek"

bak-%C5%9Furdan-siktir-git-g%C3%B6rselini-b%C4%B1kmadan-kullanmak_1256564_m.jpg

Mahir Koç: Çağlar Galatasaray’da oynayamaz

Bu burda kalsın da futboldan ne kadar anladığın tarihe not düşülmüş olur.

Mahirleri karıştırdın galiba..

Şimdi bak ; okuma problemin olduğu aşikar da anlama problemin varsa sıkıntı.. Çünkü Çağlar belki yazdım..

Futboldan ne kadar anladığımı daha sonra yazarım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye grubu lider bitirirse Türkiye liginin bu yapısına kimse dokunamaz ve lig daha fazla talep edilir hale gelir.
Bu kadronun 2-3 oyuncusu hariç Türkiye liglerinden çıkmış oyuncular. Kendini dünyaya kabullendiren oyuncular ise şu saçma yabancı-yerli sınırı ayrımının kalkmasından sonra bunu başardılar. Bu şekilde her takımdan 1-2 yerli çıkıyor ancak takımında oynadığı yabancı oyuncularla beraber dünya kalitesinde olduğunu ispatlıyor. Olması gereken buydu, İngiltere gibi üst düzey futbol ülkelerinde de bu var. Fatih Terim'in başlattığı bu sistemin ekmeğini Şenol Güneş yiyor. Şenol hocanın da hakkını teslim edelim. Polemiğe girmeyerek barışçı birleştirici yapısıyla Milli takım ruhunu oluşturdu. Fatih Terim bu tip kaotik süreçlerdeki sivri açıklamalarıyla Uefa'ya falan fazlasıyla koz verebilirdi. Şenol Güneş doğru yürüttü bu süreci.

Geri
Üst Alt