Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:9 | Türkiye 0-0 İzlanda | MS | 14 Kasım | TRT 1

Maçı melih gumusbicak anlatmazsa kazaniriz. Adamin anlattigi maclar hep ölüm gibi geliyo bize. Hele bu sigurdson sigurdso o on diye uzatisi gol haberi direkt. 2-1 aliriz ama👍

Defansta Merih ve Çağlar çok formda. Kaan Ayhan'ı kesmek de kolay değil. Sağ bekte Zeki kesin oynar. Sol bek Umut Meraş'ın. İster 10 numara pozisyonunda ister sol açıkta olsun Hakan Çalhanoğlu kesin oynamalı. Ben Emre Belezoğlu ve Ozan Tufan'ın bu maçta oynamaması gerektiğini düşünüyorum.

İlk 11'imizi çok merak ediyorum. Şenol Güneş'in sistemi değil ama 3-4-1-2 oynar mıyız bu maçta acaba? Ya da aynı kadro Kaan Ayhan'ı sağ beke çekerek 4-4-2 de oynayabilir. Kaan Ayhan, son Fransa maçında oyuna son 10 dakika Zeki'nin yerine sağ bek olarak girdi ve duran topta kafayla golünü attı. Türk Telekom Arena'da olması bizim adımıza bir avantaj. Galatasaray'ımızın mabedinde 50 bin seyirci önünde maç kaybetmek bize yakışmaz.

3-4-1-2
Mert
Kaan Merih Çağlar
Zeki Okay Mahmut Meraş
H.Çalhanoğlu
Burak Y. - Cenk T.

4-4-2
Kaan Merih Çağlar Umut
Zeki Okay Mahmut Çalhan
Burak Cenk

Defansta Merih ve Çağlar çok formda. Kaan Ayhan'ı kesmek de kolay değil. Sağ bekte Zeki kesin oynar. Sol bek Umut Meraş'ın. İster 10 numara pozisyonunda ister sol açıkta olsun Hakan Çalhanoğlu kesin oynamalı. Ben Emre Belezoğlu ve Ozan Tufan'ın bu maçta oynamaması gerektiğini düşünüyorum.

İlk 11'imizi çok merak ediyorum. Şenol Güneş'in sistemi değil ama 3-4-1-2 oynar mıyız bu maçta acaba? Ya da aynı kadro Kaan Ayhan'ı sağ beke çekerek 4-4-2 de oynayabilir. Kaan Ayhan, son Fransa maçında oyuna son 10 dakika Zeki'nin yerine sağ bek olarak girdi ve duran topta kafayla golünü attı. Türk Telekom Arena'da olması bizim adımıza bir avantaj. Galatasaray'ımızın mabedinde 50 bin seyirci önünde maç kaybetmek bize yakışmaz.

3-4-1-2
Mert
Kaan Merih Çağlar
Zeki Okay Mahmut Meraş
H.Çalhanoğlu
Burak Y. - Cenk T.

4-4-2
Kaan Merih Çağlar Umut
Zeki Okay Mahmut Çalhan
Burak Cenk
orta sahanin krali irfan milli takimdan bahsediyorsak, cok formda ucuk kacik yavas izlanda karsisinda is yapar.

3-4-1-2
Mert
Kaan Merih Çağlar
Zeki Okay Mahmut Meraş
H.Çalhanoğlu
Burak Y. - Cenk T.

4-4-2
Kaan Merih Çağlar Umut
Zeki Okay Mahmut Çalhan
Burak Cenk

İlk kadroda umut yerine hasan ali, okay yerine de irfan yazarım ve devam ederim ama şenol güneşin kariyerinde hiç üçlü oynattığını hatırlamıyorum

bu yüzden ikinci kadroda okay yerine ozan hakan yerine irfan ve sol bek de yine hasan şeklinde devam edebilir

biraz bağırınca sesi detone olan spiker anlatmasın mümkünse.. Birde kısa cümlelerle ve doğru Türkçeyle konuşan bir yorumcu olmalı mutlaka.

Sadece spiker bana pek keyif vermiyor. Hep aynı sesi duyuyoruz.

TRT spikerlerinin hepsi tırt.

sent via GSC

Ellerinde Kerem Öncel gibi, Levent Özçelik gibi spikerler varken, sırf işi gereği bağıran boş adamlara maç anlattırma huyundan vazgeçer umarım TRT.

İlk 11 konusuna gelirsek, bence şöyle bir kadro iyi olur.

Edx5SS.jpg

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar spiker hakkında görüşlerinizi tek başlık altında yazın topluca okuyacak Trt üyeleri

Bu puştları havaalanında bi 5-6 saat bekletip didik didik arayın lütfen. Bize yaptıklarını unutmayın.

Hatta yanlış uçağa bindirip konya semalarını gösterip tekrar istanbula getirin. Oranın havasını bi alsınlar iyi bilirler neticede
Halihazırda Antalya'dalar zaten, olması gerektiği gibi normal girdiler ülkeye, sallamadık yani bu detayı.

Ellerinde Kerem Öncel gibi, Levent Özçelik gibi spikerler varken, sırf işi gereği bağıran boş adamlara maç anlattırma huyundan vazgeçer umarım TRT.

İlk 11 konusuna gelirsek, bence şöyle bir kadro iyi olur.

Edx5SS.jpg
Yalnız Levent usta da eskisi gibi değil.

Anlattığı EPL maçlarında epey kötüydü en son. Garip garip tespitlerde bulunuyordu olmayan pozisyonları falan anlatıyordu.

sent via GSC

İzlanda'nın 10 numarasını çok beğeniyorum, harika topçu. Dünya gözüyle bir Galatasaray formasıyla görseydik keşke ama 30 yaşına gelmiş.

Geri
Üst Alt