Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:9 | Türkiye 0-0 İzlanda | MS | 14 Kasım | TRT 1

İzlanda'nın 10 numarasını çok beğeniyorum, harika topçu. Dünya gözüyle bir Galatasaray formasıyla görseydik keşke ama 30 yaşına gelmiş.
Harika bir topçunun, 30 yaşına gelmeden önce Türkiye liginde ne işi var?
İstisnalar hariç tabi. Wesley geldiğinde 28 yaşındaydı sanırım. Alex de epey gençti. Anelka da öyle. Ama işte istisna yani.

Harika bir topçunun, 30 yaşına gelmeden önce Türkiye liginde ne işi var?
İstisnalar hariç tabi. Wesley geldiğinde 28 yaşındaydı sanırım. Alex de epey gençti. Anelka da öyle. Ama işte istisna yani.
Harika derken Türkiye çapında dedim zaten. Bir Sneijder değil bu adam neticede. Gerçi Transfermark'ta halen 35 milyon euro piyasası var hayvan herifin.

Tarzı aynen Yusuf Yazıcı bu arada.

Mert
Zeki Ozan Merih Caglar Umut
Kaan Mahmut
Irfan
Cengiz Yusuf

herifleri dovmeliyiz

Herkes yazmışta İrfan oynamaz Alanya maçında sakatlandı iki hafta iyileşme süresi var Başak'ta da oynamadı zaten böyle bir maçta iyileşmemiş adamı sahaya mı süreceğiz? Hemde İzlanda gibi sert bir rakibe karşı hiç sanmıyorum. Andorra maçında görürüz belki.

Ben böyle cikarmam ama Senol Günes böyle cikarir kesin. Umut Meras'in yerine belki Hasan Ali olur ama o da formda falan degil. Hocanin Belhandasi gibi olan Calhanoglu yine baslar, Yusuf Yazici sonradan belki oyuna girer.

Mert
Zeki Caglar Merih Umut
Mahmut Okay Ozan
Cengiz Burak Hakan​

Net bir skorla yeneriz. Filozof önderliğinde Euro2020’ye gideriz.

yenilip son maça kalalım birazda iddia oynayanların yüzü gülsün zımbacı herifede sövmeye malzeme cıksın

Bu mac niye 20:00 da yav. Burada 18 oluyor, hay ben böyle isin.

Yine izleyemeyecegiz.

Geri
Üst Alt