Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.155
- 2.763
- 1.148
Hayir degilingiltere beklediğimden çok çok daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir degilingiltere beklediğimden çok çok daha iyi
bizim dilek hakkımız dün doldu rtaş bugün üzüleceğizHayir degilbunlarin sampiyonlugunu kabul etmiyorum biz cok kotuyuz
Malesef.gidisat o yunde yinede ingiltere.loserligina inaniyorum bakalimbizim dilek hakkımız dün doldu rtaş bugün üzüleceğiz
Soyadının hakini veriyor işte çok immobile bi adambu mobilya cok statik ve bos topcu yav
gol atti mi hicbir fikrim yok turnuvada
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
jorginho cikarsa ingilterenin sampiyonlugu h.o
Turnuvada 7 maçın 6 sını Wembley de 70 bin taraftarla oynadılar. Şampiyon olurlarsa Euro 2020'yi değil Wembley 2020'yi kazanacaklar.Hadi eleme maçlarını anlarımda, Final maçının tarafsız sahada olmamasını anlamadım. İngilizlere tarihlerinin ilk kupasını aldırmak için güzel plan yapılmış.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
futbolu biraksinsterling bile yedek kalıyor kulüp takımında ömer bayram ne yapsın @Mehmet Mehmetoglu![]()
bizim teknik heyet, İngilizlerin turnuva boyunca yaptıkları tüm maçları 5 kere üst üste izlese bile senin şu analizlerinin çeyreğini yapamayacak seviyede ne yazık kidegerli gorusun icin tesekkur ederim oncelikle.
ben bu turnuva baslamadan evvel ingilizleri cok merak etmistim, 2018 deki elenmelerinden sonra nasil bir donus yapacaklari ve o donemin ustune cikabilecekler mi diye,ayri bir gozle, bu turnuvadaki maclari ayrica tekrar olarak banttan da izlemeye calistim - bu turnuvadaki finale dek gelinen surece dair.
-kanicma sertlik ,mental vb doneler babinda, hirvat ve iskoc maclarinda benim adima iyi bir test gecirdiler. fakat dedigin gibi italya bam baska bir dev ve mental versus oalcak ingilizler adina...
italyanlar ozelinde bu denkleme sunu diyebilirim nacizane gozlemlerime dayanarak ;
italyanlar almanlar gibi turnuva takimidir. sartlar ne olursa olsun. oyle veya boyle bir sekilde ilerliyorlar.
turnuva takimi lakabi her ulkeye verilmez.buna bende katiliyorum.
italyanlar gecmisten bu gune klasik dna saha kurgusunda her donem; mental guc ve taktiksel guclu olguyla diger ulkelerden bir adim onde olurdu, kendilerini genelde bir tek almanlar zorlardi bu yonden,
bu turnuvada ise italyanlar avusturya macina dek klasik guclu yonlerini gosterseler de, avusturya maciyla beraber sekmeler oldu bazi noktalarda, ozellikle mental. dar kadronun da verdigi yorgunluk iki yonden etkili oluyor.
bu macta kanimca italyanlar daha derli toplu ve dinamik bir rakiple oynuyacaklar.kendileri kadar bir o kadar sert,ozellikle defans ve orta saha versuslarinda.
ofansta kane tek kalabilir dedigin gibi. fakat sunu da eklemek gerekir. turnuvada ilk maclarda kane cok durgundu, stearling dedigin gibi bencilligi bas agritsa da yine de onun golleri veya kazandirdigi firsatlarla skor buldular. bu tip turnuvalarda iyi baslangic her zaman ekstra arti oluyor.
mount'u kerem'e benzetiyorum bazi yonlerden. chelsea deki en begendigim oyunculardan bu anlamda. efektifligi anlamli olur bu macta bence.
grealish konusu;
ingilizlerdeki en begendigim isim. villa takimini izleme sebebimde kendisi...
fakat yine burda sunu eklemek isterim;
grealish supersub olarak oldukca efektif ve verimli oldu. bundan vaz gecmemesini anlarim hocanin.
bastan baslarsa ,takim yumusar on ve orta alanda. grealish defansif yonu dezavantaj. ki,bu tur 90lar tur profil oyuncularin fantastik islerde bas rol olmalari yeterli oluyor oynadiklari sure boyunca. yani grealish oyuna girdikten sorna skora etki etse , medya da turnuva basindaki nedne 11 oynamiyor sorusu ,sorulmaz. ki, supersub olupta asiri efektif olunca sorular da kesildi o konu da.
pragmatik bakis dan dolayi macin gidisatina southgate dokunacaktir sayet zorlandiklari yonler olursa,bence ingilizler bir adim onde.
italyanlar ise turnuva boyunca gostermis olduklari tutkulu ve hizli baslangic bitiris atak olusumlarini yaparsa tura yakin....
bakalim nasil bir mac yasanacak her iki taraf adina.
uzun oldu kusura bakmayin arkadaslar.
iyi seyirler hepimize.