EURO 2020 Final | İtalya (3) 1-1 (2) İngiltere | Pen. | 11 Temmuz | TRT 1

Herkes Brezilya'yı tutarken biz 70 dünya kupası dahil İtalya'yı tutardık.İtalya'nın gol atması,en azından penaltılara gitmesini istiyorum.

Analiz süper, özellikle Show kısmına ben de dikkat çekmek istiyorum diyecektim ki...
degerli yorumun icin tesekkur ederim.

guzel bir ilk yari oldu...bekledigim gibi gecti.
italya ozelinde; ikinci yari mancini hocanin oyuncu degisikligi ve vakti kritik olur...
devrenin sonlarina dogru kipirdanma oldu italyanlar adina ofans bolgesinde, disariya giden sutlar vs girisimler.

ingilizler defansta dengeli olsalarda, bir iki bireysel top kaybi eksi olarak hanelerine yazilabilir benim adima. sag bek ,sol stoper ve birer kere de philips, rice ceza sahasi cevresinde ayaklarindaki topu rakip baskisinda kaptirdilar. bu yonu southgate hoca yarida uyarir tahminim.

maguire macta derinden iyi cikislar yapti. derinlemesine bilindik paslari da etkili kullandi.
gol pozisyonu baslangici sol bek tarafinda basladi ortasahaya gelen kane topu alip hemen ivedi sekidle sag kanada yolladi orta trippier muthis uzun depari ile pasi alip en arka dierege luke kardesimize yolladi, *pozisyonel hatasi olan italyan sag bek luke'e rahat bir vurus ortami gostermis oldu. golun hemen ardindan yine benzer atak ayni yerden basladi ve yine ayni yerde bitecekti-ki son anda kornere gonderdiler italyanlar. yoksa bu pozisyonda gol olmasi olasi idi...
*ayni sag bek belcika macinda doka karsisinda da benzer pozisyonel vb hatalar yapmisti. buraya mancini hoca yarida uyari getirir tahminim...

italya da chiesa her ne kadar savruk olsa da, elde ettikelri sanslarda ismi en cok olan oyuncu oldu. insigne de gayretli, oyunun yonunu degistirme adina...

duran toplarda italyanlar gol ariyabilir.

ingilizler kontra bulursa bakalim neler yapacaklar. ilk devre fazla kapandilar skordan kaynakli.

hava,zemin ingilizler adina avantaj kanimca...
2.yari southgate oyuncu oyuna sokacak mi ayri merak edilesi benim adima...

maca donelim. iyi seyirler 2.yari.

Bu arada bir çok Galatasaray muhabiri yarın bir yabancı oyuncunun KAP'a bildirileceğini söylüyor.

IMG_5936.webp

Geri
Üst Alt