EURO 2020 İsviçre Kadrosu

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Goalkeepers: Yann Sommer (Mönchengladbach), Yvon Mvogo (PSV), Jonas Omlin (Montpellier)

Defenders: Manuel Akanji (Dortmund), Loris Benito (Bordeaux), Eray Cömert (Basel), Nico Elvedi (Mönchengladbach), Jordan Lotomba (Nice), Kevin Mbabu (Wolfsburg), Becir Omeragic (Zürich), Ricardo Rodríguez (Torino), Fabian Schär (Newcastle United), Silvan Widmer (Basel)

Midfielders: Christian Fassnacht (Young Boys), Edimilson Fernandes (Mainz), Remo Freuler (Atalanta), Admir Mehmedi (Wolfsburg), Xherdan Shaqiri (Liverpool), Djibril Sow (Frankfurt), Ruben Vargas (Augsburg), Granit Xhaka (Arsenal), Denis Zakaria (Mönchengladbach), Steven Zuber (Frankfurt)

Forwards: Breel Embolo (Mönchengladbach), Mario Gavranović (Dinamo Zagreb), Haris Seferović (Benfica)

A Grubu: Türkiye, İtalya, Galler, İsviçre

Son düzenleme:
Bu ne biçim İsviçre, Zuber ve Sommer hariç İsviçreli yok.

Gscimbom mobil

Rakibimiz İsviçre'nin ABD ve Lichtenstein maç özetleri:

Kadrosu cok iyi isvicrenin. Bizim üstümüzde 2. bitirlerse sasirmayin

Sommer
Mbabu Elvedi Akanji/Schär RiRo
Shaqiei Zakaria Xhaka Mehmedi
Seferovic Embolo

bi mehmedi ve RiRo problem

Embolo bunların mıymış yav ben belçika falan sanıyordum

bazı insanlar neden bilmiyorum baya küçümsüyor isviçre'yi. 2006'da bizi elendiklerinden beri sadece 2012'ye gidemediler. Onun dışında her turnuvaya katıldılar

üstelik hemen hepsinde gruptan çıktılar

kadroya bakınca esasında jr.almanya denebilir, çoğu bundesliga'da oynuyor. Balkanların yeteneği ve tutkusu, afrikalı atletizmi ve isviçreli profesyonelliği birleşmiş takımda

tffspora tekmeyi vurup yere serecektir

bazı insanlar neden bilmiyorum baya küçümsüyor isviçre'yi. 2006'da bizi elendiklerinden beri sadece 2012'ye gidemediler. Onun dışında her turnuvaya katıldılar

üstelik hemen hepsinde gruptan çıktılar

kadroya bakınca esasında jr.almanya denebilir, çoğu bundesliga'da oynuyor. Balkanların yeteneği ve tutkusu, afrikalı atletizmi ve isviçreli profesyonelliği birleşmiş takımda
:tbr:

Turnuva müdavimi, biz 2008le avunup duralım. Bir tek o turnuvada gruptan çıkamadılar galiba

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt