- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
:/Ben fransaya bir de 2,5 üst oynamayı düşünüyorum hatta. Şu grizmanı herhangi biriyle değiştirse her şey daha rahat olacakta. Bakalım hayırlısı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:/Ben fransaya bir de 2,5 üst oynamayı düşünüyorum hatta. Şu grizmanı herhangi biriyle değiştirse her şey daha rahat olacakta. Bakalım hayırlısı![]()
@Umut Öfkeli neden haha atıyorsun sürekli
fransa 1,5 üst ?Isvicre demedim mi ?
Tebrik ediyorum
fransa 1,5 üst ?
elinde dünyanin en iyi kadrosu olsa bile teknik direktörün kadar futbol oynayabiliyorsun bir yerden sonra.Fransa 2 yari gol bulur!
Mbappe, Grizmann ve Benzema kötülerdi Ilk yari.
Sadece Pogba birseyler deniyor, ama 1 gol olur zaten ondan sorna gelir 2.
ilk 65 dka cok önemli yoksa sikintili !
elinde dünyanin en iyi kadrosu olsa bile teknik direktörün kadar futbol oynayabiliyorsun bir yerden sonra.
griezmann ortaya, mbappe sola, coman sag tarafa. önde kralzema. bu düzenle kesin gol atarsin. ne diye romantik romantik taktikler deniyor anlamiyorum. orta sahada kante-pogba banko zaten. e ne diye macera ariyorsun? stoperler belli biri varane, digeri kounde/kimpembe. bek oyuncusu olarak ofansif adamin varsa onlari koyarsin, yoksa eldekiyle idare edersin. grupta 3 mac oynayip sadece birini kazanmissin, hala defansif futbol deniyorsun.System yanlis.
Benzema hep kanata gidiyor.
Mbappe bos bos topa vuruyor , biraz bencil.
2 yari hoca ayar verir farkli olur diyorum .
Beni duymus Deschamps. Lenglet cikiyor, Coman giriyor.Fransizlar 4lü savunma oynamaya daha yatkin beklerinden dolayi. Orta sahada da Kante defansin önünü süpürsün. Deschamps baya sacmaliyor fantazi yapacagim diye.
Italya bile 3 stoperli + 2 ön liberolu sistemden vazgecip 4lü defansa ve tek süpürücü jorginho'ya döndü. deschamps bu turnuvada %100 hayal kirikligi.Beni duymus Deschamps. Lenglet cikiyor, Coman giriyor.