EURO 2020 YF | İtalya (4) 1-1 (2) İspanya | Pen. | 6 Temmuz | TRT 1

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
euro2020.png

italya.png
V.png
1625260049362.webp

1625260081410.webp

EURO 2020 Yarı Final
İtalya - İspanya
Wembley
6 Temmuz Salı 2021
22.00

Belcikanin da elenmesiyle, turnova yavas yavas uclu defans sacmaligindan ariniyor.

Bu trend’e kapilmayan bu iki takimi da cani gonulden tebrik ederim.

Iyi oynayan kazansin.

Italya rahat gecer diye düsünüyorum. Mancini > Enrique

Mancini hocam icin kolay mac.

heyecanli ve cekismeli bir mac olacaktir suphesiz...
*macin hakemini ayrica merak ediyorum...

maca dair genel yorumumu sonraki gunlerde yapmayi dusunuyorum.

simdilik diyecegim. guzel bir eslesme oldu.

İspanya kolay lokma değil, mancini turu geçebilir ancak kan ter ve gözyaşı dökülecek.

Hayatımda ilk kez bir turnuvada İtalya' yı tutuyorum galiba. Spinazzola' nın sakatlığı üzdü...

Iki uzatma musabakasindan sonra yari finalde favori ve daha derli tepli oynayan Italya'ya (sans Spinnazzola) karsi beceriksiz forvetiyle Ispanya'nin kagit uzerinde bir sansi yok gibi. Italya bugun Belcika'yi eledi ama bunu ikinci yariyi daha cok oyunu yavaslatarak becerdi. Ispanya Belcika'dan daha hizli oynuyo. Bu onlar icin bir avantaj olabilir ama dezavantaj da olabilir. Ispanya'nin kondusyonu yeterse bu macin da uzatmalara gitmemesi icin hic bir sebep yok. Yok Italya isi 90'da bitirirse finalde karsisina kim cikarsa ciksin o ozguven ve istekle kupaya uzanacaktir diye dusunuyorum. Yok Ispanya bir sekilde finale kalirsa DK'nda Hirvatlar gibi bitikleri oynayip kaybedeceklerdir kanimca. Kisacasi it's Italy's championship to lose.

Spinazzola'nin olmamasi Italya icin cok büyük kayip, Ispanya icin büyük sans. Spinazzola olsa Italya rahat gecer derdim.

italya'nın tek dezavantajı spinazzola'nın sakatlığı. O olsaydı çok net italya derdim ama şimdi dengeye yakın

uzatmalara gidebilir

Spidinin olmamasi çok kötü. Herifin aşil tendonunda lezyon belirlenmiş, uzun bir sure sahalardan uzak kalacagı soyleniyor.

Geri
Üst Alt