- 12 Ocak 2013
- 48.815
- 56.287
- 4.128
iskoçlar kötü normalde bence bize uyar knkNiye istiyoruz anlamıyorum bence çok net yanlış profil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iskoçlar kötü normalde bence bize uyar knkNiye istiyoruz anlamıyorum bence çok net yanlış profil.
Inamoto gibi olur bu herif bizdeiskoçlar kötü normalde bence bize uyar knk
Turnuvanın ilerisini düşünerek rölantiye alırlarsa tabi ama hiç top göstermiyorlar İskoçya’ya, bir de 10 kişilik takıma oynayacaklar.Maç 1 gol daha çıkar
Bu iskoçya nasıl gelebilmiş buraya
Rakipten bağımsız beğendim adamları. Daha yedekte fülkrug gross führich sane falan var. Oyunu tutacak bay adam da var yedekteGüçlü bir rakibe karşı görelim önce derim Enis'im.
Sikotland aşırı leş bir ekip. Biz zorlanırdık bunlara karşı tabi
Kırmızı kart veriyor hakem görüntüde İlkay var reji de tuhafBoyle canli yayin mi olur yaw? Iki dakika geriden geliyor. Amazon yaptigin yayinin taaaa
Maç bitti zaten ilkayla birlikte sarı kartlı olan herifi çıkarır ikinci yarı. Dediğin gibi çok iyi rölantide takılan bir ekip, canları isterse atıyorlar, isterlerse 20 dakika top çeviriyorlar.Turnuvanın ilerisini düşünerek rölantiye alırlarsa tabi ama hiç top göstermiyorlar İskoçya’ya, bir de 10 kişilik takıma oynayacaklar.
Korkakça oynuyor iskoçlar. 1-0 oldu yine geride karşıladılar. Başka bir takım olsa cesur oynasalar belki farklı görünürdü...Iskocya bence gallerden daha iyi takim, bizle basa bas oynardi, almanya baya zayif gösteriyo onlari
Rüdi wirtz aldım musialaya para yetmedi yavBugun iyi puan alacauk gibi neuer ve rudiger de var
Aynen kank 2sinin arasinda kalmistim ben de wirtz dedimRüdi wirtz aldım musialaya para yetmedi yav