- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
EURO 2024 A Grubu 1. Maç
Macaristan- İsviçre
Cologne Stadyumu
15 Haziran 2024 Cumartesi
16:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki orada bir fazlalik var gibi bizim takimda? Oyle cok lazim gibi durmuyor o bakimdan. Direk santrafor da degil benim bildigim kadar.Amdouni'yi milli takima kazandirmamiz lazimdi
yok ya baya santraforSanki orada bir fazlalik var gibi bizim takimda? Oyle cok lazim gibi durmuyor o bakimdan. Direk santrafor da degil benim bildigim kadar.
çok denk güçler yav. golü atanın kazanacağı bi maç resmen.
Onceki sene daha cok forvet arkasinda oynadigini biliyorum. Burnley demek daha cok forvet olarak kullanmis, gerci gol falan attigi da yok pek gectigimiz sezona bakinca. Bitirici bir forvet lazim milli takima ama suan piyasada oyle bir futbolcu da yok. Sıkıntı.
isvicre milli takiminda 15 macta 7 gol atmis , forvet konusunda cok sikintiliyiz bence olsa iyi olurdu.Onceki sene daha cok forvet arkasinda oynadigini biliyorum. Burnley demek daha cok forvet olarak kullanmis, gerci gol falan attigi da yok pek gectigimiz sezona bakinca. Bitirici bir forvet lazim milli takima ama suan piyasada oyle bir futbolcu da yok. Sıkıntı.
2si berabere kalıp 2 Side Almanya'yı yenersekazanan 2inciliği alır gibi dünkü iskoçyayı 2side yener çünkü