EURO 2024 A Grubu M:3 | İskoçya 0-1 Macaristan | MS | 23 Haziran | TRT Spor

Çeklerden 2 fark yesek bile macarlardan öndeyiz beyler. Averaj eşitliğinde atılan gole bakılıyor

Çeklere tek farklı yenilsek bile en iyi 4 üçüncülerde Macarların önündeyiz

Tabi Portekiz'in götlük yapmaması lazım
Hatta 2 farkli maglubiyette de önlerinde oluyoruz sanirim daha fazla gol attigimiz icin

Macaristan kesin gerimizde sayilir. Yarin Hirvatistan ve Arnavutluk kazanamazlarsa kesin en iyi 4 ücüncülerin icindeyiz diyebiliriz

Hatta 2 farkli maglubiyette de önlerinde oluyoruz sanirim daha fazla gol attigimiz icin

Macaristan kesin gerimizde sayilir. Yarin Hirvatistan ve Arnavutluk kazanamazlarsa kesin en iyi 4 ücüncülerin icindeyiz diyebiliriz
Portekiz 1.liği garantiledi diye gürcülere satış yaparsa iş patlar ama.

Dünya kupasında koreye yenilmişlerdi 3. maç.

Suan -1 averajdayiz, ceklere yenilirsek averajimiz minimum -2 olacak, bunun yetecegni zannetmiyorum, gecen turnuvalarda eksi averajli ücüncüler hep elendi, yarin hirvatistan ve arnavutluk kazanmamasi lazim
Elendiğimiz net değil işte sonuçta. Elenmeme ihtimalimiz çok daha fazla hatta.

Bizim ceklere yenildiğimiz senaryoda,gürcistan gidip büyük ihtimalle rotasyon yapacak olan portekiz'i yenerse sonuncu oluyoruz..Böyle 1 ihtimal de var.

Son dk goluyle en iyi 3. Ler arasında son 2 ye kaldık gibi. B ve C gruplarındakiler ve biz en kotu oluruz gibi
Ben de şimdi B, C gruplarını inceliyordum.Oynanacak maçlara göre bizim İzlanda'yı yenip Euro 2016'ya katıldığımız 24 ihtimalin gerçekleştiği gibi çok büyük sürpriz olmazsa şu haliyle bile gruptan çıktık.

ustteki macar kilit isimleri disinda,
macar hocasinin yerinde olsam macin 2.yarisinda -duruma gore *gazdag'i ve *csoboth'u oynatirim. sure alirlarsa etkili olabilirler kanimca .

guzel renkli bol pozisyonlu bir mac olsun.

saygi ve selamlar.

<- * csoboth bekledigim etkiyi layikiyla verdi.
86,87 de oyuna girdi son an da altin degerin de golu yazdi.

kanimca bugun macin hakki kendilerinin di. nitekim oyle de sonuclandi.

saygi ve selamlar.

Ben de şimdi B, C gruplarını inceliyordum.Oynanacak maçlara göre bizim İzlanda'yı yenip Euro 2016'ya katıldığımız 24 ihtimalin gerçekleştiği gibi çok büyük sürpriz olmazsa şu haliyle bile gruptan çıktık.
Gürcistan-Portekiz macini unutmamak lazim

Bir anda kendimizi sonuncu sirada bulabiliriz

Keske Cekya yenseymis Gürcistan‘i

Gürcistan-Portekiz macini unutmamak lazim

Bir anda kendimizi sonuncu sirada bulabiliriz

Keske Cekya yenseymis Gürcistan‘i
Gürcistan'ı izledim Çekya maçinda, çok aciz kaldılar, yarı sahayı geçemediler.Bizim maçta iyi gözükme nedenleri bizmişiz😁Portekiz yedek kadrosu bile bizim grupta yine lider çikar... Benzer şekilde Slovenya'nın İngiltere'yi, Arnavutluk'un da İspanya'yı yenme şansı çok az...O yüzden en kötü 3. çıktık diyorum.Gönül ister kendi işimizi kendimiz görelim ama turnuvada ne oynadığı belli olmayan, sahada takım görüntüsü vermeyen en kötü 2-3 takımdan biriyiz.

Geri
Üst Alt