EURO 2024 B Grubu M:1 | İtalya 2-1 Arnavutluk | MS | 15 Haziran | TRT 1

Bu şampiyona da tribünlerdeki güzel karilardan eser yok sanırım

Arnavutluk nasıl gelmiş buraya. Bir tane organize atak yapamadılar, 3 pas yapıp oyun kuramadılar.

1718485990336.webp

Arnavutluk nasıl gelmiş buraya. Bir tane organize atak yapamadılar, 3 pas yapıp oyun kuramadılar.
Arnavutluk reputationa bakarsan birçok ülkeden daha iyi gelmiş. İskoçlar gibi, bugünkü Macarlar gibi boş yapmadılar. En azından mücadeleleri vardı. Beraberlik bile alabilirlerdi...

maca dair , mac onu mesajim da bekledigim gibi durumlar uc asagi bes yukari cereyan etti.

italya icin, son 2 hazirlik macindaki oyunu begenmedim demistim. bugun benzer oynarlarsa mac zora girer dusuncem, az daha nerdeyse gerceklesiyordu sonlarda az becerili olsaydi arnavutluk .

barella,juninho noktasina vurgu yapmamdaki baslica neden barella nin takimin ofans da adeta kopru kalbi olmasi . juninho tecrubesiyle ortayi toparlar, chiesa bos kaldiginda dar alanda ani patlayan stiliyle firsatlar bulur dusuncem bugun macta kimi anlarda-ozellikle ilk yari isledi diyebilirim.

diger yandan, arnavutlugun hocasi sayesinde kompakt kalip son ana kadar italyanlara rahat vermemesi ,yenilseler de ,son sampiyon'a gol atmis bir sekilde maci son saniyeye kadar kovalamasi,,,, bu mantaliteyi >> 2.vmaca ozellikle defans hattinin yan orta ve ilk top 2.top durumlarina nokta atisi mudehaleler etmesiyle , bugunku gibi benzer kora kor bir 2.mac bekliyorum arnavutluk dan.

son olarak ,

italya * son finallerin *sampiyonu bir takim. <- *hoca ve kimi tecrubeli isimlerin bu finallerde farkli olmasi bu unvan dan bir sey goturmuyor.
dolayisiyla arnavutlugun performansi takdiri hak ediyor diye dusunuyorum.
tribunlerde de oyuna olumlu yansiyan tezahuratlari oldu. ic saha maci gibiydi .

2. maclar da her iki takimin alacagi skorlari ayri merak ediyorum.
ispanya karsisinda italya bu oyunun cok uzerine cikmali. bu net.
arnavutluk icin bir ustte belirttim kismen. defans konusunda bugun yedikleri 2 goldeki pozisyon hatalarini yapmamalilar.

saygi ve selamlar .

Italya’yi oyun olarak hic begenmedim

Bu tarz turnuvalar da italya’nin herzaman güclü bir oyunu vardi

Prandelli,conte ve son olarak mancini ile herzaman güclü bir oyunu olan italya ilk maca bence vasat bir oyunla basladi

Geri
Üst Alt