EURO 2024 B Grubu M:2 | Hırvatistan 2-2 Arnavutluk | MS | 19 Haziran | TRT 1

manaj öküzünü erken çıkarsaydı oyundan arnavutlar maçı alırdı herif güreşmekten ileride top tutamadı bi çıktı arnavutlar açıldı

Fenerin kalede livakovic oldugu sürece

Resim

Turnuva’nin en iyi maciydi

Inanilmaz tempo vardi

Oyuncular perisan oldular bugun zor toparlanirlar

bu grubun son maçları garip hal alacak.

arnavutluk potansiyel 6 puan garantilemiş bir ispanyaya karşı...

hırvatistan ikinciliği tutup belki averejdan bir şey olur diyen italyaya karşı....

saçmasapan denklemler var.

bu grubun son maçları garip hal alacak.

arnavutluk potansiyel 6 puan garantilemiş bir ispanyaya karşı...

hırvatistan ikinciliği tutup belki averejdan bir şey olur diyen italyaya karşı....

saçmasapan denklemler var.
İspanya İtalya'yı net yener diyemiyorum berabere bitebilir son maçlarda tüm takımlar aynı puanda olabilir.

İspanya İtalya'yı net yener diyemiyorum berabere bitebilir son maçlarda tüm takımlar aynı puanda olabilir.
yani ilk maçlara ögr favori ispanya bakış açısıyla söyledim

da yani hırvatistan çok garip - temposuz , garip oyun.

sonra tempolu paslı ofans oyun

öne geçince hala saldırdılar aptal gibi.. topututup tempo bitirse alacak

klaus adında bir arnavut
sevgili hayri , ilk bakista *sasiriyor insan bence de .

arnavutluk ozelin de mevcut kadro da ; arnavutlukta dogmasa da
-arnavut backround'u- olan yaklasik 19 oyuncu bulunuyor hafizam yaniltmiyorsa .

yabanci kaynakli ,gecmiste bi haber de okumustum ;
kendi federasyonlarinin acikldigina gore nusuf 3 milyon civari bir ulke,,, dunya genelin de kendi dediklerine gore 9 milyonun uzerinde arnavut bulunuyor.

brezilya'li slyvinho hoca , yardimci arjantinli zabaleta .
teknik ekip ozellikle sentez agirlikli bir kadro kurmak istemis. rooth bazli oyuncularin kalitesi ve tecrubelerin den faydalanma baglaminda.

saglam bir takimla geldiler. aday kadro basliginda detaylica deginmistim.
ilk maci pisi pisine yenildiler. bu maci da az daha elleriyle veriyorlardi sonda klaus yetisti :p

latife bir yana,

kanimca : bugun kendileri ozelinde sahanin en kotusu ve gollerde,ozellikle ofsayti bozup ~uzerine devaminda rakibine gecilmesi sonrasi yenilen golde bariz hatasi olan - *lazio'lu *hysaj - buyuk hayal kirikligi oldu ulkesi adina . <->
zaten napoli sonrasi perfromansini iyi bulmuyordum. 2023 son aylarindan itibaren dususe gecmisti performans ve gorunum dolayli.

saygi ve selamlar .

Bu turnuvada savunma yapani delik desik ediyorlar. Galiba sadece Ingiltere pozisyon vermedi. Fransa macina tam bakamadim. Belki onlar da vermediler

Geri
Üst Alt