EURO 2024 C Grubu M:1 | Sırbistan 0-1 İngiltere | MS | 16 Haziran | TRT 1

saglam mac olur .

sirplar'in alameti farikasi - top klas orta ve on alan isimler : vlahovic, ,mitrovic ,savic . plase gudelj.
geri kalan eh iste nazarim da. bir diger noktalar ; kontralar ve duran top bazli fazla uzun bulundurmalari . format buyuk ihtimal : 3511

bu nuanslar dolayli ingilizler kale de tehlike gorebilir.

ingilizlerin hocasi yine deneysel dokunuslar secmis.
taa 'un orta da kullanimi gunun surprizi kanimca.
trippier'in sol bek de olusu vsvs .

hazirlik macinda *10no bolgesinde vasati asamayan *foden'in bugun eski yerine *sola kaydirilmasi . <->
aslinda foden wc finallerinde soldan etkili bindirmeler ve ice girislerle oldukca etkili olmustu ,ekstra performansinin oldugu 2 net mac vardi o finallerden hatirladigim. keza, mart sonunda oynanan belcika hazirlik macinda kendisi solda, jud ise 10noya oynayip etkili olmuslardi.

son hazirlik macinda izlanda karsisinda vasat olan merkezdeki *maiano nun kizaga alinip *taa 'un buraya kaydirilmasi surpriz olsa da, kismen anlasilir bir durum.

shaw'i sol bek de ariyor ingilizler.

dunya kupasin da derin kadro da maddison,grealish, rashford yedekten bile girse maci cevirmeye yardim ediyorlardi. bu donem ingilizlerde bu 3lu alinmadi,ki,kanimca en cok arayacaklari isim ; grealish olacaktir ilk planda.

4231 ingiltere'si bugun maci alirsa formda jud kilit olacaktir kanatindeyim.
solda foden ve tepe de kane kendisine ayak uyduracaktir diye dusunuyorum.

surprize acik bir skor da cikabilir mactan. iki takimin onceki versusu intense gecmisti.

velhasil - keyifli mac olsun. gollu gecsin.

iyi seyirler .

Dingilizlerin bu maçı kazanma ihtimali yok.

İngilizler bana göre avrupanin en iyi jenerasyonunu yakaladılar ama okadar rezil bir hocaları varki kupa alamıyorlar
Bugünde yine çorba gibi bir takim çıkarmış

England fark atacaktır

p.s sırpların santrafor ikilisi efso

Arnold ne yav gallagher ya da mainoo çok daha iyi bir seçenek orada

İngiltere 3 sağ bekle çıkmış maça ..Sırbistan yeni yeni çift forvete geçti dikiş tutturamadigi için zaten Mitrovic de Vlahovic de kesilecek adam değil.. Ben yine favorinin rahat alacağı bir maç bekliyorum

Fenerin yeni forvetini izleyelim

Maç öncesi iyi kavga etmişler bakalım maç nasıl geçecek

Saka bellingham foden üçlüsü kulüp takımlarında olduğu gibi her topu kendileri kullanmaya kalkarsa kanei ziyan ederler

Neville-Ferdinand-Terry-A.Cole

Beckham-Gerard-Lampard-Scholes

Rooney-Owen

Şu kadroyla bir bok yiyemeyen bir ingiltereye fazla mı guvendim acaba doğal looser adamlar

Geri
Üst Alt