- 18 Mayıs 2011
- 54.497
- 58.693
- 4.613
DoğruFransa Belçika Portekiz İngiltere kaç turnuvadir tuhaf tuhaf hocalarla heba ettiler güzelim jenerasyonlari. Sonuç elde ettiler yer yer ama çok daha iyi şeyler izltebilirlerdi dunyaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DoğruFransa Belçika Portekiz İngiltere kaç turnuvadir tuhaf tuhaf hocalarla heba ettiler güzelim jenerasyonlari. Sonuç elde ettiler yer yer ama çok daha iyi şeyler izltebilirlerdi dunyaya
Bu İngiltere ulusal takımı Trendyol 1.luginde oynasa bak süper lig demiyorum 1 lig diyorum oynasa ilk 5'e giremez ayaklarını ellerine verirler ama oynar mı oynamazBüyük diye tabir edilen takımların sadece ismi kalmış.
Bu Dingiltere'nin oynadığı futbol mu şimdi?
Büyükler arasında en iyi TD ye sahip almanya oldugunu düşünüyorum. Wirtz dün berbattı o ayrı ama Almanyadaki wirtz musiala ya Jude Foden aşagı yukarı ayni kalite diyebiliriz üstelik onlara nazaran daha iyi bir 9 larıda var saka vs var. Tamemen td odaklı bir 180° derece farklılık.almanya hariç büyüklerin maçları çok tırt geçiyor
O yüzden türk futbolundan bir halt olmuyor iştesaka bizde oynasa tete muamelesi çekeriz
Değil zaten neden ilgileniyoruz anlamadım 2li ortasaha geçiş oyununa asla uygun değil.Hem göndermek istesende çok zorlanırsın o maaşa.3lü ortasaha set oyuncusu herif.Bu hojbergi zorlamayiz umarım iyi oyuncu ama kesinlikle.aradigimiz adam değil
Wilf ağabeyin kardeşi bizim de kardeşimizdirEzeeeee