- 5 Eylül 2014
- 87.549
- 73.481
- 4.513
Yüzmek istediğiniz zaman Türkiye’ye gelin seversinizSouthgötün takımı yüzüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzmek istediğiniz zaman Türkiye’ye gelin seversinizSouthgötün takımı yüzüyor
danimarka adına sahanın en iyilerinden biri, size'li olduğu için merkezde baya alan kaplıyor. şutları gayet temiz ve denemeyi seviyor gibi. torreira gibi basit pas yapıyor ve güven veriyor. oyun kurma felan bekleyeceksek bu maç içinde değerlendirmek zor ama 2 dinamik merkez için torreira ile gayet iyi bir ikili olabilirler.Hojberg'i beğendiniz mi arkadaşlar?
bende de oluyor ama bu maçta pek olmadı sanki, ya da çok alıştığım için ben fark etmedim...2 gündür spiker sesinde anlık takılma yaşayan var mı yoksa bana mı özel
tırrrrrrrrr diye takılıyor anlık
En son ne zaman gittin Kemal diye sorar mısınYüzmek istediğiniz zaman Türkiye’ye gelin seversiniz
kağıt üstünde favorimdi .ingiltere turnuvalarda olmayı hak etmiyor
En son ne zaman gittin Kemal?En son ne zaman gittin Kemal diye sorar mısın
nadir oluyor zaten de bi kaç kez yaşadım. dedim benle mi alakalı. dün akşamki maçta daha çok olmuştu misal.bende de oluyor ama bu maçta pek olmadı sanki, ya da çok alıştığım için ben fark etmedim...
Millet hayran kalmış kendisineDemirbay gibi al gülüm ver gülüm. Demirbay daha fazla koşuyordur...
En son ne zaman gittin Kemal?
En son ne zaman gittin kemalEn son ne zaman gittin Kemal diye sorar mısın
e bize lazım olan profil degilHojbjerg tas gibi orta saha
Kac tane top kapti sayamadim
sivasspor kadar oynuyor işteTrilyonluk kadroya bak :d