EURO 2024 C Grubu M:3 | Danimarka 0-0 Sırbistan | MS | 25 Haziran | TRT Spor

yok yav bu hoyberg'de hayal
bunu kime kaptıracaz bakalm

Kim 2. oldu
3. niye çıkıyor
Saçma sapan bişiy

Kim 2. oldu
3. niye çıkıyor
Saçma sapan bişiy
1719348968937.webp

macar -3 averaj hırvatta 2 puan olduğu için slovenya kesin olarak son 16 da

ingiltere yenebilseydi eğer bizi çok rahatlatacaktı ama olmadı

Slovenya yenilmedi böylece Üçüncülükte bizi macarları hırvatları geçti garantilemiş oldu. Ulan İngiltere.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slovenya yenilmedi böylece Üçüncülükte bizi macarları hırvatları geçti garantilemiş oldu. Ulan İngiltere.

bizi değil hırvat ve macarları kesin geçtikleri için garantilediler şuan biz belki de puan olarak geçeceğiz bunları ama 2 ülkeyi geçmeleri yetiyor son 16 için

bizi değil hırvat ve macarları kesin geçtikleri için garantilediler şuan biz belki de puan olarak geçeceğiz bunları ama 2 ülkeyi geçmeleri yetiyor son 16 için
Yok demek istediğimi anlamadın ben onu biliyorum. Ama bizim olası Üçüncülük durumumuzda bizi de geçmeyi garantilediler onu söylüyorum.

Yok demek istediğimi anlamadın ben onu biliyorum. Ama bizim olası Üçüncülük durumumuzda bizi de geçmeyi garantilediler onu söylüyorum.

Evet haklısın. üçüncü olacaksak zaten yenilmemiz gerekiyor ve dediğin gibi o zaman bizi geçmiş oluyorlar zaten -1 averajız yenildiğimizde minimum -2 olacağız dediğin gibi haklısın.

Bu nasıl saçma bir turnuva oldu arkadaş. Grupta galibiyet almadan 2 takım üst tura mı çıkar. Allah belanı versin Platini senin.

Geri
Üst Alt