EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda 2-1 Türkiye | MS | 6 Temmuz | TRT 1 - Sayfa 129 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda 2-1 Türkiye | MS | 6 Temmuz | TRT 1

markete tatlı almaya gittim şimdi. mahalledeki marketçi abiler de türkiyeyi destekliyordu. çok güzel oynadınız dedi ve epey üzülmüştü 5 dakika daha dayanabilseniz turu geçerdiniz türkiye çok iyi oynadı dedi.

bi de açıp ekşiye twittera baktığımızda şikebahçelilerin kötü oynadığımızı düşündüklerini görmekteyiz. özellikle kötü oynadığımızı vurguluyorlar. çünkü birilerini eleştirmeleri gerekecek. mücadeleyi tebrik ederlerse eleştirecek bir şey kalmıyor. kötü oynadık demeleri lazım ki, barışı ve keremi eleştirebilsinler. alçak şikeciler varken içerde düşmana gerek yok.

SmartSelect_20240706_194917_Chrome.jpg

Gürcistan son dakikalarda bize o golü atsa bu noktaya kadar bile gelemeyebilirdik ama gelmişkende yarı finali ucundan kaçırmak baya fazla üzdü en azından teselli olarak turnuvanın en genç takımlarından biriyiz ve tecrübe kazandık.

Bu noktaya geldik ara ara çok iyi futbol oynadığımız dakikalar var açıkçası özgüven ve tecrübe kazandıkça bu jenerasyon üzerine koymaya devam edecektir daha süre alamayan oyuncular var ya da alttan gelmesi beklenilen başka oyuncularda var.

2026-2028 bu turnuvalara damga vurma ihtimalimiz var umuyorum ki doğru bir birliktelikle güzel işler başarabiliriz belki sonu kupa olur.

Gürcistan son dakikalarda bize o golü atsa bu noktaya kadar bile gelemeyebilirdik ama gelmişkende yarı finali ucundan kaçırmak baya fazla üzdü en azından teselli olarak turnuvanın en genç takımlarından biriyiz ve tecrübe kazandık.

Bu noktaya geldik ara ara çok iyi futbol oynadığımız dakikalar var açıkçası özgüven ve tecrübe kazandıkça bu jenerasyon üzerine koymaya devam edecektir daha süre alamayan oyuncular var ya da alttan gelmesi beklenilen başka oyuncularda var.

2026-2028 bu turnuvalara damga vurma ihtimalimiz var umuyorum ki doğru bir birliktelikle güzel işler başarabiliriz belki sonu kupa olur.
Herifin kıçına çarpıp yediğimiz golle elenmek bayat bir tat bırakmadı değil dogru duzgun vursaydı bari :asd:

Türkiye 1.522 puanla fifa sıralamasında 44 sıradan 29 sıraya yükseldi. Avrupa'da da 16'cı sıra demek. Önümüzdeki dünya kupası elemelerine ikinci torbadan girmek demek bu.

Böyle şeyler her takım için geçerli
Almanların direkten dönmese
Gürcistan bizi yense
Maç bu zaten girmedikten sonra hükmü yok

Üst Alt