- 18 Mayıs 2011
- 22.019
- 11.973
- 1.873
Reklamlarda ki gibi olacak sanırım bu akşam. Düğünde maç izleyen bir tip...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem oynamalı. Kerem kötü oynadığında bile içeri girip rakip savunmayı allak bullak ediyor. Rakibin dengesini bozmak için çok farklı özellikleri var. Hele dumpries e kendisine çekerse ferdi de çok alan bulur.Illa Kenan'ı oynatacaksa önde Arda yerine oynatsın.
Bu maçın kilit ismi Kerem'dir. Mutlaka ilk 11 olmalı.
barış ne voleybolcu muKerem oynamazsa rakip savunmayi zorlayabilecek bir hucumcumuz yok bugün malesef.
Rahat elerler bizi
hocam foruma üye olaı bugün tam 13 yıl olmuşBen stadta olacagim. Varsa maca gidecek renktas, bana yazabilir, bulusabiliriz.
Hollandayı elersek - ingiltereyi hakem olayları olmadan eleyebiliriz yav.Turu geçip İngiltere'ye eleniriz.
Oranlar 1-1 1-2 çıktı geçen maçta böyleydi gelmişti güveniyorum o yüzden. İngiltere'ye şansımız tutmuyor maç esnasında düğümleniriz yine.Hollandayı elersek - ingiltereyi hakem olayları olmadan eleyebiliriz yav.
ama finalde ispanya bedava kupa kazanır
valla adamlar son 10 12 yılda izlediğim en kötü ingiltere olabilir.Oranlar 1-1 1-2 çıktı geçen maçta böyleydi gelmişti güveniyorum o yüzden. İngiltere'ye şansımız tutmuyor maç esnasında düğümleniriz yine.
Oranlar 1-1 1-2 çıktı geçen maçta böyleydi gelmişti güveniyorum o yüzden. İngiltere'ye şansımız tutmuyor maç esnasında düğümleniriz yine.