- 4 Aralık 2009
- 14.125
- 10.541
- 2.498
Abi onlarla adımız yan yana gelmesin ya. Adamlar bir gram top oynamadan kupa aldılar hatırladıkça sinirleniyorum. Futbolu katletti itoğluitler.2004 yunanistan gibi ilerliyoruz çaktırmadan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi onlarla adımız yan yana gelmesin ya. Adamlar bir gram top oynamadan kupa aldılar hatırladıkça sinirleniyorum. Futbolu katletti itoğluitler.2004 yunanistan gibi ilerliyoruz çaktırmadan
surilerde çıkmıyor evden iki döverdik sokakta yakalasakBileyledin haa
Dakika 80 gibi çıkartıp tokuşturalım
Fransa veya Ingiltere daha cok uyar futbola bakinca.2004 yunanistan gibi ilerliyoruz çaktırmadan
Zaten uzatıldı sözleşmeBarış Alper ile zamlı sözleşme uzatalım bu turnuvadan sonra bunu fazlasıyla haketti değeri 50 milyon euro olmuştur diye tahmin ediyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aga adam zaten Avrupa da yapıyor bunu...Bu arada ferdi asla 15 üzeri etmez 15 üzere giderse geri kalanı cepten paradır çünkü adam sol ayaklı olmadığı için ve bek oyuncusu olmadığı için
Avrupada defolari ortaya cikar
2 maçtır 3lü oynadığımız için Ferdi'nin performansı da iyice arttı. 4lü oynarken grup maçlarında defansif zaafları öne çıkmıştıBu arada ferdi asla 15 üzeri etmez 15 üzere giderse geri kalanı cepten paradır çünkü adam sol ayaklı olmadığı için ve bek oyuncusu olmadığı için
Avrupada defolari ortaya cikar
Tutup indirmeye ekstra çelme de takıyor ayaklara bakHerif tutup indiriyor.
surilerde çıkmıyor evden iki döverdik sokakta yakalasak