EURO 2024 Çeyrek Final | İngiltere (5) 1-1 (3) İsviçre | MS | 6 Temmuz | TRT 1

10 da oynamak daha iyi öne bu maçı koymaları iyi olmuş

ben sanki yarı finale dingiltereyi isterim ya.. emin olamıyorum gönlümde geçemesinler istiyor bu turu - hem bellingham hem southgate malı beter olsun diye

uyutabilecek bir maç.

İngiltere XI: Pickford, Walker, Stones, Konsa, Trippier, Mainoo, Rice, Saka, Bellingham, Foden, Kane.

İsviçre XI: Sommer, Schär, Akanji, Rodriguez, Aebischer, Freuler, Xhaka, Rieder, Vargas, Ndoye, Embolo.
isvicre de *freuler den bold bir dokunus bekliyorum maca dair .

isvicre bi nevi avusturya nin daha hibrid versiyonu. dolayisiyla fiziksel oyunda ingilizleri bayagi zorlayacaklardir diye dusunuyorum. ingilizleri genel yorgunluk da etkiliyebilir . ingilizler adina turnuva tecrubesi ve ozellikle son kupalardaki ilerleyisleri goz onune alindiginda sanslari elbette mevcut. zaten eldeki mevcut kadro kendi normal potansiyellerini gosterse idi daha rahat yorumlama luks'umuz olabilirdi, , , ki, bastan belirtilen turnuva favorileri arasinda olduklarindan, kim bilir -belki bu tur da gercek reaksiyonlarini gosterebilirler . . .
sozun ozu ;

klasik ; hak eden kazansin .

istisna , murat yakin icin isvicre alsin isterim.

saygi ve selamlar.

Şilide bir eduoardo vargas vardı. Milli maçlarda dünyanın en iyi hücum oyuncusuna dönüşürdü. Bu İsviçreli vargas da onun gibi bir şey.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vargas'ın tm değeri 7.5m , şu turnuva sonrası fiyat sorsak 20'den kapı açarlar.
Şilide bir eduoardo vargas vardı. Milli maçlarda dünyanın en iyi hücum oyuncusuna dönüşürdü. Bu İsviçreli vargas da onun gibi bir şey.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harici uydu/platformlarda sıkıntı olmuyor sanırım ancak benim tvnin dahili uydusunda trt hiç açılmıyor.
Bunu çözmenin bir yolu var mı?

Ingiliz cocuklari biraz daha hareketli ve konsantre gibi bugun. Isvicre dikkatli oynarsa yine eleyebilir. Ayrica bu hakemin final yonetmesi cok buyuk bir olasilik.

Harici uydu/platformlarda sıkıntı olmuyor sanırım ancak benim tvnin dahili uydusunda trt hiç açılmıyor.
Bunu çözmenin bir yolu var mı?
Birkaç tane trt1 var uyduda onlardan birinde yayınlanıyordur

Tkgs varsa ise kesin vardır yayın olan trt1

haydi switzerland

Ben diğer TRT den izliyorum. Orda donmuyor

Geri
Üst Alt