EURO 2024 D Grubu M:1 | Polonya 1-2 Hollanda | MS | 16 Haziran | TRT 1

Ata B. Oğuz

Flavius Claudius Julianus
Yönetici
Süper Moderatör
1716414008136-png.244442

787.png
1716414161743-png.244444
784.png

H7a426BoOAUFGAjzWvYUGX9cBS0C2EVXXrQMrp6o.jpg

EURO 2024 D Grubu 1. Maç
Polonya - Hollanda
Volksparkstadion Hamburg
16 Haziran 2024 Pazar
16:00

hazirlik maclarin da *izledigim hollanda ve ilgili aday kadro basliklarin da detaylica kendilerine nacizane *degindim oyuncular baglaminda

beklentim - govde gosterili bir oyunla net galibiyet.

ancak futbol bu , surprizlere de cok acik . hazirlik maclarin da sah'a kalkan hollanda , - bizim macta asiri duz buldugum , eski gunlerini arayan polonya'ya takilirsa- sasirmam .

rasyonel ve guncel bazli nacizane gozlemim : hollanda hazirlik maclarindaki guzel futbolu ve bol gollu galibiyetleri finallerde de momentum bazli devam ettirir.

11lere dair yorumumu ,kadrolar aciklandiginda yapmayi dusunuyorum.

saygi ve selamlar .

hazirlik maclarin da *izledigim hollanda ve ilgili aday kadro basliklarin da detaylica kendilerine nacizane *degindim oyuncular baglaminda

ancak futbol bu , surprizlere de cok acik . hazirlik maclarin da sah'a kalkan hollanda , - bizim macta asiri duz buldugum , eski gunlerini arayan polonya'ya takilirsa- sasirmam .

rasyonel ve guncel bazli nacizane gozlemim : hollanda hazirlik maclarindaki guzel futbolu ve bol gollu galibiyetleri finallerde de momentum bazli devam ettirir.

saygi ve selamlar .
Net bir oyunla bende hollanda galibiyeti bekliyorum üstat.

saygi ve selamlar .

Dun soyle bir baktim, final yoluda acik gibi. Finali Fransa ile yapma ihtimalleri de var. Tabi once su maci almalari lazim.

Net bir oyunla bende hollanda galibiyeti bekliyorum üstat.
sevgili naci ,bildigin uzere - futbol da ,ozellikle finaller de ilginc skorlar oldugundan her donem,
favor nin x maci net alir vurgusu yazmak dan imtina ediyorum genelde .

yine de surasini yinelemekte fayda var :

hollandayi *oldukca *iyi *buldum *hazirlik *maclarin da .
agirlikli olarak buyuk kapasiteli potansiyel skalasi yuksek ve *formda bir *kadro core'u ile geliyorlar. tipki sneijder,vdv, robben vsli donemdeki gibi > beklentimin yukselmesinde
* <- bunlar bariz bir etken benim neznimde .

bekleyip gormeli .

sayg ve selamlar .

Polonya son 5-6 yildir her turnuvaya grup lideri olarak gidip uber korkak top oynayarak buyuk bir hayal kirikligi yarattilar. Bu sefer degisen bir sey olacak mi bilemiyorum.

polonya'da forvet kalmadı normalde çift forvet oynuyorlardı şimdi adam buksa tek forvet oynayacak

hollanda savunması çok iyi. Hollanda 2-0 kazanır

Geçen yıllardaki turnuvaların aksine tüm takımlara talimat gelmişcesine bütün maçlar gollü geçiyor. Defansif oynayıp futbolu katletmeyin izleyici kaybediyoruz demişler.

kadrolara bakınca polonya daha dişli geliyor gözüme ne yalan söyliyeyim - ama hazırlık maçında meh bir oyunları vardı.

balon lewanin yine magdur olmasina katlanamayacagim sanirim

o yüzden izlemicem

Geri
Üst Alt