- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
EURO 2024 D Grubu 1. Maç
Polonya - Hollanda
Volksparkstadion Hamburg
16 Haziran 2024 Pazar
16:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda'm icinden gececek yarin. Kupa'nin en büyük adayi.
Net bir oyunla bende hollanda galibiyeti bekliyorum üstat.hazirlik maclarin da *izledigim hollanda ve ilgili aday kadro basliklarin da detaylica kendilerine nacizane *degindim oyuncular baglaminda
beklentim - govde gosterili bir oyunla net galibiyet.
ancak futbol bu , surprizlere de cok acik . hazirlik maclarin da sah'a kalkan hollanda , - bizim macta asiri duz buldugum , eski gunlerini arayan polonya'ya takilirsa- sasirmam .
rasyonel ve guncel bazli nacizane gozlemim : hollanda hazirlik maclarindaki guzel futbolu ve bol gollu galibiyetleri finallerde de momentum bazli devam ettirir.
11lere dair yorumumu ,kadrolar aciklandiginda yapmayi dusunuyorum.
saygi ve selamlar .
hazirlik maclarin da *izledigim hollanda ve ilgili aday kadro basliklarin da detaylica kendilerine nacizane *degindim oyuncular baglaminda
beklentim - govde gosterili bir oyunla net galibiyet.
ancak futbol bu , surprizlere de cok acik . hazirlik maclarin da sah'a kalkan hollanda , - bizim macta asiri duz buldugum , eski gunlerini arayan polonya'ya takilirsa- sasirmam .
rasyonel ve guncel bazli nacizane gozlemim : hollanda hazirlik maclarindaki guzel futbolu ve bol gollu galibiyetleri finallerde de momentum bazli devam ettirir.
11lere dair yorumumu ,kadrolar aciklandiginda yapmayi dusunuyorum.
saygi ve selamlar .
sevgili naci ,bildigin uzere - futbol da ,ozellikle finaller de ilginc skorlar oldugundan her donem,Net bir oyunla bende hollanda galibiyeti bekliyorum üstat.
Burda Türkiye'yi tutuyor gibi numara yapıp almanya hollanda destekliyorsunuzForma, atki, sapka, susleme.. haziriz![]()
Geçen yıllardaki turnuvaların aksine tüm takımlara talimat gelmişcesine bütün maçlar gollü geçiyor. Defansif oynayıp futbolu katletmeyin izleyici kaybediyoruz demişler.
Burda Türkiye'yi tutuyor gibi numara yapıp almanya hollanda destekliyorsunuz