EURO 2024 D Grubu M:1 | Polonya 1-2 Hollanda | MS | 16 Haziran | TRT 1

Koyduk 3 puan güzeldir.

Şu takımı ver Terim’e finale götürür. Leş bunak

Yalnız Moder 1 sene sakat kalmasına rağmen toparlamış, büyük iş.

Güzel maçtı Avrupa futbol şampiyonası bu dedirtti beklenen heyecan yüklendi

maçı izleyemedim ama dün livakova'dan sonra bugün de smanski en düşük notlardan birini almış. sanırım devrede de çıkarılmış galiba.

@Furkan Korkmaz anketi açar mısın 3 günlük anket olsun
EVZ5GLmWkAQFNjm.jpg

ozellikle ilk yarisi ozelinde oyun ve sanslar baglamin da-mac onu belirttigim bir hollanda buldum- , bir tek ; bitiricilik eksikti .

ilk 1 saatte 4-1 ,5-1 olabilecek mac, nerdeyse donemeyecekti, neyseki super sublar duruma el atti.

11ler ozelinde, *xavi'yi bekledigimi belirtirken, sagda *frimp mutlak olmali demistim. bu ikisinin genel performanslari bir yana, hazirlik maclarinin en begendigim isimlerinden idi . digerleri de - gakpo, ake, weghorst, malen ,reijenders,schouten .

macin adami tarafim adina ; ake . + kaleci verbruggen .

yine 433 oynayacaklari olasiligi uzerinden 2. macta ozellikle
orta 3lunun schouten ,reijnders , xavi olmasi dusunulebilir .
(reij cok iyi btb performansi sundu, bu cizgiden devam eder kanimca,,bugun sahanin her yerinde idi) ,schouten macta pas yuzde 91 bir oranla possession'un ayakta kalmasina liderlik eden ayaklardandi, 2.yari mobilitesi dusse de, genel mac performansi ozelin de pas ve dolasimi konusunda hakkini vermek gerekir) .

veerman mutlak yedege cekilmeli .

ofans babinda frimp mutlaka ilk 11 cikmali, sonradan girecekse de daha erken girmeli, malen de oldugu gibi .

werghorst portakallarin kanimca *milan baros'u oldu . sans buldugun da kulup ,milli takim dengeli bir geri donus yapiyor takimi adina. hazirlik macinda da one cikan isimlerdendi, iyi oldugunu ozellikle belirtmistik. super sub olarak devam ederse de , ayni performansina kalan maclarda da araliksiz devam eder kanaatindeyim.

2.macta ozellikle -genel takim pas dolasimi kismen daha seri ve hizli olmali .

hollanda surprize sans vermedi . 1 de 1
son donem izledigim portakallarin 2.mac da bugunun de uzerinde bir lezzet de keyifli gececektir .

velhasil , hoca bocalamazsa : 88 ruhu geri geliyor gelmekte olan . . .
nereye kadar gidecekleri ayri merak edilesi .

saygi ve selamlar

Geri
Üst Alt