Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.466
- 5.188
Thurama şut attırın lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağol renktaş şu an güncellemeye başladım ama nette de trt1 linki yok resmi sitesinden açılmıyor maçı izleyemiyorum şu anFrekansını güncelle, geçen bizim yazlıkta da şifreliydi güncelledim açıldı
Yıllık 25 alıyor galibaKaç para ulan bir Ngolo Kante
Uyduda farklı frekans paketlerine 3-4 tane trt1 var kanallardan başka trt 1e bak. Bende bazen trt1 hd de takılma olunca başka frekanstaki trt 1 den izliyorumbende trt1 şifreli. netten link arıyorum bulamıyorum yardımcı olur musunuz ?
yasaklı kanal değildir diye açıktan yazdım
kesinlikle katılıyorum . en bereketli zamanlar zidenalı figolu beckhamlı oliver kahnlı ronaldolu rivaldolu hatta alan schearlı dönemlerdiYıllar geçtikçe yetenekli futbolcu sayısı azalıyor. Hollanda-Fransa gibi ülkelerin topçularına bak. 20 metreden çekilen şut kaleye zor yetiştiriyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabii uygulamasını indir reis trtrnin kendi uygulaması, üye ol ücretsiz zaten sonra izlersinsağol renktaş şu an güncellemeye başladım ama nette de trt1 linki yok resmi sitesinden açılmıyor maçı izleyemiyorum şu an
Kante neyi göstermiş anlamadım rtaş gr temposunu kaybetmemiş geçen maçın zaten yıldızıydı bugunde iyigerek kante gerekse sırp milinko saviçin durumu falan göstermiştir ki arap liginden topçu alan maldır .Giden topu unutuyor resmen.
bence eskisi gibi fizik kondisyonu iyi değil garanti pasa gidiyor yana çok pas atıyor .Arap ligi topçuları bitiriyorKante neyi göstermiş anlamadım rtaş gr temposunu kaybetmemiş geçen maçın zaten yıldızıydı bugunde iyi
Dogru cunku Bayern'e gidiyorSimons falan bizim takımda oynayamaz
Kante zaten enerjisi ve top kapmasıyla unlu bir adam onuda yapıyor kilit pas vs çok atan biri degilki.bence eskisi gibi fizik kondisyonu iyi değil garanti pasa gidiyor yana çok pas atıyor .Arap ligi topçuları bitiriyor