Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.466
- 5.188
İki takımda aynı taktikle oynayınca oyunda varyasyonlar göremiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kimErkeğin hası girdi
Giroud gibi erkek nasıl dikkatini çekmez¿
Kalecinin müdahale alanındaysa ofsayttır kalecinin yetişip yetişememesinin önemi yoktur… Net ofsayt.Görüş açısı gayet net.mudahale edecek zamanı bile yoktu. Net gol
Kural degismeliKalecinin müdahale alanındaysa ofsayttır kalecinin yetişip yetişememesinin önemi yoktur… Net ofsayt.
Olabilir ama şimdilik böyle…Kural degismeli
Uçsaymış kalecinin alanındaysa mesela, çarpsaymış veya topa uzanırken temas etseymiş Hollandalı oyuncuya da etki etmiş olsaymış ofsayttaki adam. Sen hamle yapamıyorsan 2m ötende sabit duran adam seni etkilememiştir. Sen hem seyredeceksin topu mal mal, hem sonra o adam beni etkiledi diyeceksin. Adamın en ufak bir hareketi falan da yok...Bal gibi ofsayt, fbliler gibi ağlamayın, kalecinin müdahale alanında..
Damfriz salagina bak, napiyon orda olm
Bakın tekrar ediyorum, kaleci isterse topu bırakıp harmandalı oynasın, farketmez. Kalecinin müdahale alanındaysa ofsayttır, aynı altıpasta kaleciye asla dokunamayacağın gibi, mantıksız ama böyle…Uçsaymış kalecinin alanındaysa mesela, çarpsaymış veya topa uzanırken temas etseymiş Hollandalı oyuncuya da etki etmiş olsaymış ofsayttaki adam. Sen hamle yapamıyorsan 2m ötende sabit duran adam seni etkilememiştir. Sen hem seyredeceksin topu mal mal, hem sonra o adam beni etkiledi diyeceksin. Adamın en ufak bir hareketi falan da yok...
Berbat anti football oynuyor herifler, ama bize karsi her türlü yeterfransa ne oynuyor şimdi allah aşkına
Bakın tekrar ediyorum, kaleci isterse topu bırakıp harmandalı oynasın, farketmez. Kalecinin müdahale alanındaysa ofsayttır, aynı altıpasta kaleciye asla dokunamayacağın gibi, mantıksız ama böyle…
Her kural sonuçta hakem yorumuna çıkar ona bakarsan, kaleci topa müdahale edecekken varlığıyla kalecinin müdahalesini az da olsa etkiliyorsa ofsayttır.Kural böyle falan değil, kural böyle diyen yanılıyor. Rakibi bir şekilde etkilemiş olması gerek, etkileyip etkilemediği de işin yorum kısmı. Bu pozisyonda da etkilediğini söyleyen bence saçmalar.