EURO 2024 D Grubu M:2 | Hollanda 0-0 Fransa | MS | 21 Haziran | TRT 1

yüzyıllardır milli takımları takip ederiz daha bi defa düzgün bir milli takım hocası görmedik iyi hocalar girişmiyor bu görevlere.

Eh işte aynı kapıya çıkıyor, hakem oyuncunun varlığı sebebiyle kalecinin müdahale edemediğini yorumlamış, aynen senin tersini yorumlaman gibi ki ben de hakem gibi düşünüyorum, net ofsayt…

Sizin mantıkla kafanıza göre köşe bayrağının oradaki adam için bile "bana göre etkiledi" diyebilirsiniz o zaman. "Bence kaleci tam topa atlamak için o yöne bakarken forması gözünü almış olabilir" diyebilirsiniz atıyorum. "Bence etkiledi" diyebilmeniz için somut bir şey lazım, "orada rakip oyuncu var diye hiç uzanamamış, hareket edememiş olabilir" diye işkembeden uyduramaz, uyduramamalı bir hakem. Uzanmış olsa "rakipten dolayı tam uzanamamış olabilir" demek mesela mantıklı ama topu sadece gözleriyle seyretmiş bir kaleci için tamamen afaki rakipten dolayı uzanamadı iddiası. Ben bile buradan bağırarak etkiledim o zaman kaleciyi, ofsayttayım ben de...

73055c8d776962195ec15c97a3ab81f5.jpg

şu tür maçları izleyince hocamın bayern resitali daha da değerleniyor gözümde

Bunu gibi turnuvalarda beraberliğe puan verilmeme gibi bir madde futbola gelmediği sürece aman tadımız bozulmasın rıza efendi tarzında maçlar devam eder.
2.maç berabere mi bitti 0 puanlı adama son maçında galibiyet ile tur atlama şansı ver bak bakalım neler oluyor.

yüzyıllardır milli takımları takip ederiz daha bi defa düzgün bir milli takım hocası görmedik iyi hocalar girişmiyor bu görevlere.
Iyi hocanın girişecegi bir iş değil ki bir kere dogru durust maç yapmıyor milli takımlar, toplanmıyorlar vs bir bu 4 senede euro , wc vs oda biraz yani.

Hocalardan ziyade problem yeni nesil topçuların berbat olması bence. Ballon dor alır denilen ya da 100m değeri olan topçular sahada gözükmüyor bile akıl alır gibi değil bu tchouameni falan zamanının matuidisi pogbası yanında futbolcu mu şimdi koskoca fransaya kounde thuram tchouameni dembele falan yakışmıyor. Eski şaaşalı kadrolarına çağrılamazdı bile bu herifler

Hocalardan ziyade problem yeni nesil topçuların berbat olması bence. Ballon dor alır denilen ya da 100m değeri olan topçular sahada gözükmüyor bile akıl alır gibi değil bu tchouameni falan zamanının matuidisi pogbası yanında futbolcu mu şimdi koskoca fransaya kounde thuram tchouameni dembele falan yakışmıyor. Eski şaaşalı kadrolarına çağrılamazdı bile bu herifler
Haklisin. Ama hocalar da turnuva maclarini boyle oynuyorlar. Hemen hemen butun maclarda bir takim yukleniyo, topa sahip olmak icin, digeri kontra kovaliyor. Bizim mac cok begenildi cunku hiz vardi, aksiyon vardi. Biraz da savrukluk ve taktige bagli kalamamaktan oldu ama o konuya girmeye gerek yok.

italyayı kayırmayalım

italya düz kötü ellerinden bu kadar geliyor

fransa ile ingiltere en iyi kadrolara sahip olmasına rağmen başlarındaki korkak hocalar yüzünden maçı kitlemeye oynuyor yıllardır

bu iki allahın belası ülkenin maçları dışında müthiş turnuva oluyor dünkü ispanya maçı da gayet güzeldi tek taraflı olmasına rağmen

Sizin adam orada olmasa kaleci hamle yapabilir miydi? Bence kaleci topu gormedi bile. Rakipten degil de topun siddetinden hamle yapamadi

Kesinlikle şikeli 1 Maç'tı bu Maç bence yav :D 2 takım da genel olaraj atak yapmak yerine savunmada beklediler.Atak aksiyonlarında press yapmadıklarını görünce diğer kanallara geçip sırasıyla Çağatay Ulusoy ve Murat Boz'un filmlerini izlemeye geçtim :D

Geri
Üst Alt