- 18 Mayıs 2011
- 54.497
- 58.693
- 4.613
Bence penaltı değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalecinin suratına vuruyorGeciyor kaleciyi oda gitmesin diye çelme takıyor eliyle dogru karar.
Ne alaka loGeciyor kaleciyi oda gitmesin diye çelme takıyor eliyle dogru karar.
El göremedim ben ayağıyla kalecinin surata çakıyoGeciyor kaleciyi oda gitmesin diye çelme takıyor eliyle dogru karar.
Eliyle dokunmamis ki, yuzune gelmisGeciyor kaleciyi oda gitmesin diye çelme takıyor eliyle dogru karar.
VAR ama dogru karar dedi. Kaleci de penalti oldugunu soyledi.Hum mal mısın kaleci adama dokunmuyor bile , kalecinin surata adamın ayağı çarpıyor kaleciye faul var lan orda
Pozisyonu goz ucuyla gordum ya gecince dusurdu herhalde eliyle dedim szczesny içinEliyle dokunmamis ki, yuzune gelmis
Kalecinin suratına vuruyor
El göremedim ben ayağıyla kalecinin surata çakıyo
Ne alaka lo
Ne kaleciye faulü ahbap. Avantaj hücumcuda. Kafasını sokmasın her yere kaleci topa dokunamıyorsaHum mal mısın kaleci adama dokunmuyor bile , kalecinin surata adamın ayağı çarpıyor kaleciye faul var lan orda
Bok gibi kural , kafasını mı kessin adam napsınNe kaleciye faulü ahbap. Avantaj hücumcuda. Kafasını sokmasın her yere kaleci topa dokunamıyorsa